Yerel

Yerel Haberleri

Başkan Gürkan' Yapılan İşlerle İlgili Alnımız Açık, Yüzümüz Aktır'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, güçlendirme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulundu.

Mansur Yavaş İlçe Gezilerini Sürdürüyor: Polatlı’da Muhtarlarla Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret ettiği ilçelerde muhtarlar başta olmak üzere vatandaş ve esnafın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, ortak akıl ilkesi doğrultusunda çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunuyor.

Saat Kulesi Alzheimer Günü için mora büründü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada Alzheimer Günü olarak kabul edilen 21 Eylül’de Konak Meydanı'ndaki Tarihi Saat Kulesi’ni mor renkte ışıklandırarak hastalığa dikkat çekti.

Orduzu Mahallesinde Alt ve Üst Yapı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerinin Orduzu mahallesinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Hepimiz Bir Bütün Olursak Başarılı Oluruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Hekimhan İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla istişarelerde Bulundu....

Muhtarlardan Başkan Böcek’e ziyaret

“Birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pavel Vacek’ten Başkan Seçer’e Ziyaret

Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pavel Vacek, kısa süre sonra Güney Moravya Bölgesi ile Mersin arasında imzalanacak olan karşılıklı iyi niyet ve iş birliği anlaşması öncesinde Başkan Seçer’i ziyaret etti.

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Arguvan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Arguvan İlçesi’nde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yılın Ahisi Vefat etti

Yılın Ahisi Vefat etti Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından2009 yılında Yılın Ahisi seçilen Ayakkabıcı Hüseyin Toper 90 yaşında hayatını kaybetti.

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Baruş’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Malatya’da faaliyet gösteren Gazi ve Şehit Aileleri Derneklerinin Başkan ve üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

Başkan Seçer Mersin Ekonomisinin Lokomotifi Olan İş İnsanlarıyla Beraber Olmak Bizlere Motivasyon Sağlıyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Rota Business Dergisi tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri gecesine katıldı.

Antalya’nın çiçeği seralarda üretiliyor

3 milyon tohum toprakla buluştu 3 milyon tohum Antalya için ekildi

Doğanyol’da Hizmetlerimiz Devam Edecek

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Doğanyol İlçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı beraberinde AK Parti İlçe Başkanı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı ve muhtarlarla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Doğanşehir’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret ederek, Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt ve mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

KADEM Malatya İl Temsilciliğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Muhtarlar Demokrasinin Temelidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinin organizesinde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Nostaljiyi Geriye Atmayan Ve Yaşatan İnsanlarımız Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Modifiyeciler Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 2’incisi yapılan Malatya Otomobil ve Motosiklet Modifiye Fuarı’nı ziyaret etti.

Lisanslı Depo ve Kongre Fuar Merkezi Projelerine Ödül

Kent & Başkan dergisi tarafından organize edilen “Kent & Başkan Ödülleri” vatandaşlar tarafından yapılan oylamaların sonuçlanmasının ardından Malatya’da düzenlenen gecede sahiplerini buldu.

Toplam 2203 haber.