Yerel

Yerel Haberleri

Mansur Yavaş’tan Rüzgarlı Caddesi Esnafına Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te esnaf ziyaretlerini sürdürerek, sorun ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Esnaf Ve Vatandaşla Kucaklaşmaya Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer 3 Ocak 2022’de Raylı Sistemler Dönemini Başlatacağız

Başkan Seçer, Kanal 33’de Arzu Öner’in sunduğu ‘Gün Bugün Haber’ programına konuk oldu. Mersin Metrosu projesine değinen Başkan Seçer, kent için önemli bir gün olan 3 Ocak’a atıfta bulunarak, “Bağımsızlığımızı tescillediğimiz gün. 100. yılını kutlayacağız ve 3 Ocak 2022’de raylı sistemler dönemini başlatacağız” diye konuştu.

Başkan Zafer'den Mevlid Kandili Mesajı

Uluslararası  Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuz olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi Açış Dersi’ne Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi 2021-2022 Akademik Dönemi Açış Dersi Programı’na katıldı.

Başkan Seçer Medeka’nın Çalışmaları Her Geçen Gün Artsın Kaliteli İşler Yapalım

Başkan Seçer, MEDEKA’nın Kent Elçileri ve Akademik Araştırma Kurulları ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Mansur Yavaş Ev Sahiplerini Öğrenciler İle Buluşturacak Kiralık Ev Portalı Oluşturdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamalara bir yenisini daha ekledi.

Büyükkılıç’tan Kaski’de 2022 Zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir ve üst düzey yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yaparak, 2022 yılında yapılacak yatırımları kapsamlı bir şekilde ele aldı.

Büyükşehir Kariyer Merkezi, Dijital Dönüşüm Sürecinde Kente Işık Tutuyor

Kariyer Merkezi, Geleceğin Mesleklerine Dikkat Çekti

Başkan Güder Vatandaşımıza Hizmette Asla ‘Tamam’ Demeyeceğiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırat Mahallesindeki vatandaşların talebi üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sükunet Sokağın yan kısmında yapımına başlanılan yeni park alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri’nin Kırmızı Altını Gilaburu’da Hasat Başladı

Türkiye gilaburu üretiminin yüzde 65’ini tek başına karşılayan Kayseri’nin kırmızı altını Gilaburu’da hasat zamanı başladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Örnek Uygulama

Battalgazi Belediyesi, birçok noktada HES kodunu görevlilere okutmak zorunda kalan vatandaşların işini daha da kolaylaştırmak ve yoğunlukların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan HES kodlu anahtarlıkların dağıtımına başladı.

Büyükşehir’e Dicle’den Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

ESHOT hizmet kalitesini daha da artıracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir hizmet kalitesi hedefi doğrultusunda, Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi’ne üye oldu.

Yeni Projeyle Battalgazi Gül Kokacak

Battalgazi’nin modernize edilmesi için birçok vizyonel projeyi hayata geçiren Battalgazi Belediyesi, Tandoğan Mahallesinde hayata geçireceği “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmaları başladı. Projenin tamamlanması ile ilçeyi gül kokusu saracak

Battalgazi’deki Parklarda Revize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi’deki parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Battalgazi Belediyesi, vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanlarından olan Çatyol ve İskender Mahallesi’ndeki 2 adet parkta revize çalışması başlattı.

Mersin’i Karış Karış Gezen Başkan Seçer, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

Mut ve Silifke ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Seçer, Mersin’in dört bir yanına eşit hizmet götürdüklerini belirterek, “Bu millete hizmet etme aşkımız ve şevkimiz var” dedi.

Büyükşehir Ve İşkur İş Birliğinde Özel Sektörde 120 Engelli Vatandaş İstihdam Ediliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliğinde özel sektörde yer alan 120 firmada engelli bireylerin istihdam edilmesine yönelik mülakatlar gerçekleştirildi.

Toplam 2203 haber.