Yerel

Yerel Haberleri

Başkan Seçer Hep Beraber Mersin’i Çok Değerli Noktalara Getireceğiz

“Sanatın Her Alanında Yapılan Her Çalışma Önemlidir”

Fırat Edaş, Malatya’da Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ (Fırat EDAŞ),kesintisiz enerji arzı parolasıyla, sorumluluk bölgesi Malatya ilinde yatırımlarını sürdürüyor. Şirket son olarak,AkçadağilçesindekiÖrenmahallesininŞekeroba, Hisardere ve Goddolar bölgeleri için 1 milyon 770 bin lira yatırımgerçekleştirdi.

Başkan Gürkan Bölge Ayrımı Gözetmeden En Güzel Hizmeti Yapmanın Gayreti İçerisindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Gürkan Müjdeyi Verdi Alternatif Su Kaynağı Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan BeylerderesiKaptaj Tesisi açılışı ile Batı Kolektörü ve Kanalizasyon hattının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Battalgazi’deki Hizmet Ve Yatırımlar Takdirle Karşılanıyor

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, Oda üyeleri birlikte 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından geride kalan 2.5 yıllık zaman zarfı içerisinde Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen proje alanlarını gezerek, bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Vekili Gülcan Kış Salgında En Ön Cephede Sağlık Çalışanlarımız Mücadele Verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Eczacı Odası’nın 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü’nde gerçekleştirilen Genel Kurulu’na katıldı. Dünya Eczacılık Günü’nü kutlayan Başkan Vekili Gülcan Kış, “Kentimizdeki ve ülkemizdeki tüm eczacı arkadaşlarımız, pandemide adeta hepimize derman oldu, ilaç oldu” dedi.

Battalgazi'nin Torunları, Teknofest'e Hayran Kaldı

EKNOFEST gezi turu taleplerini Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e ileten ve bu talepleri geri çevrilmeyen Battalgazi'nin torunları, Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline hayran kaldı.

Sokak hayvanları için işbirliği yapılacak

İzmir Veteriner Hekimleri Odası yeni yönetimi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret etti. Ziyarette halk sağlığı açısından sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına yönelik planlanan çalışmalar görüşüldü.

Malta Büyükelçisi’nden İzmir’e övgü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret eden Malta Büyükelçisi Theresa Cutajar, “Türkiye'yi bir Avrupa ülkesi, İzmir'i bir Avrupa kenti olarak görüyoruz. İzmir'in Malta'dan bir kent ile kardeş şehir olmasını isteriz” dedi.

Modern Ve Yaşanılabilir Bir Kent İçin 7/24 İlkesini Esas Alıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert ve beraberindeki heyet Yazıhan İlçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Madencilik Tesisleri Malatya’ya ve Ülkeye Katma Değer Katacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Koloğlu Holding bünyesinde yer alan ve Hekimhan ilçesinde faaliyet gösteren Hekimhan Madencilik A.Ş’yi ziyaret etti.

KOBİ İhracat Seferberliği Malatya Online Eğitim Programı Düzenlenecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonundaKOBİ'lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmaların bilgilendirilmesi amacıyla “TİM KOBİ İhracat Seferberliği/Malatya” eğitim programı online olarak düzenlenecek.

Başkan Gürkan Hiç Bir Öğrencimiz Yurtsuz Barksız Kalmayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesini kazanan ancak herhangi bir yurda yerleşemeyen, yedek kalan veya hiç müracaatta bulunmayan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için harekete geçti.

Öğrenciler Teknofest İstedi, Başkan Güder Geri Çevirmedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e gitmek isteyen Battalgazi’deki öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi ve öğrenciler için 2 günlük TEKNOFEST gezi turu düzenledi.

MTÜ’den Tekstil Alanında Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü

Protokol, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Fetih Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fabrika Müdürü Numan Nusretoğlu arasında gerçekleştirildi.

Malatya Suyuna Sahip Çık

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönüllüleri Meclisi organizasyonunda Malatya kaynak suyunun çıktığı kaptaja bir inceleme gezisi düzenlendi.

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, okullarda kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Başkan Gürkan' Yapılan İşlerle İlgili Alnımız Açık, Yüzümüz Aktır'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, güçlendirme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulundu.

Mansur Yavaş İlçe Gezilerini Sürdürüyor: Polatlı’da Muhtarlarla Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret ettiği ilçelerde muhtarlar başta olmak üzere vatandaş ve esnafın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, ortak akıl ilkesi doğrultusunda çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunuyor.

Toplam 2201 haber.