Yerel

Yerel Haberleri

Güngör Caddesi 9 Metreden 14 Metreye Çıkarıldı

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde de sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Gazi Ve Yakınlarına Özel Gezi Turu

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen gezi turu ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve yakınları, Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımları ve tarihi mekanları gezdi. Dernek üyeleri Gazi ve yakınları, tarih başkenti Battalgazi’ye hayran kaldı.

Çaydaçıra Şahinkaya Yeni Bağlantı Yolu'nda Çalışmalar Tamamlandı

Elazığ Belediyesi’nin ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Çaydaçıra-Şahinkaya Mahalleleri arasında gerçekleştirdiği alternatif yol çalışmaları tamamlandı.

Başkan Büyükkılıç’tan, Diyanet-Sen Kayseri Şubesi’ne Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolasıyla Diyanet-Sen Kayseri Şubesi Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu ve sendika yönetimini ziyaret etti.

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Büro Toplantısı sona erdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katıldığı Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin Macaristan'ın Vişegrad şehrinde düzenlenen Büro Toplantısı’nda genç istihdamı konuşuldu.

Battalgazi Semt Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımı devam eden ve 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanabileceği ‘Battalgazi Semt Kütüphanesi’ açılış için gün sayıyor.

Başkan Böcek Antalya’mızı Meslek Odalarımızla Birlikte Yönetiyoruz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da hayata geçirdikleri projelerde meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Su Tasarrufuna Dikkat Çekti

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi son zamanlarda ülke gündemini meşgul eden kuraklıkla ilgili bir farkındalık oluşturmak için Malatya’nın içme suyunun çıktığı Kaptaj’a bir gezi düzenledi.

Battalgazi’deki Kırsalda Asfaltsız Yol Kalmıyor

2021 yılı başında hazırladığı plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdüren Battalgazi Belediyesi, Yarımcahan Mahallesindeki 6 kilometrelik sathi kaplama yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Down sendromlu çocukla Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

“Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü” kapsamında Hayvan Barınağı ziyaret edildi

İZDENİZ’de kış dönemi başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş., deniz ulaşımında kış tarifesine 4 Ekim Pazartesi günü itibariyle geçiyor.

Başkan Seçer Mersin Türkiye’nin Ta Kendisi

Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin 3. Kültürler Festivali’nin açılışına katıldı.

Yeni bir hat açıldı ESHOT’tan üniversitelere özel düzenleme

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, üniversite hatlarındaki araç sayılarını ve sefer sıklıklarını artırdı.

Bosnalı sanatçı duygu dolu anlar yaşattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Bosna Hersek'ten 15. Balkanlılar Halk Dansları ve Kültürü Festivali için kente gelen sanatçı Hanka Paldum'u ağırladı.

Kernek Meydanı Eski Günlerine Kavuşuyor

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönüllüleri Meclisi üyeleri Kernek Meydanı düzenlenme çalışmalarını yerinde görmek için bir inceleme gezisi düzenledi.

Başkan Gürkan Çavuş Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan İlçesi Çavuş Mahallesinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Esnaf Dostu Bir Şehir Olmak Bizim Olmazsa Olmazımız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Çarşısı’nın 10. yıl kutlamalarına katılarak, Hunat Çarşısı’nda ve Hunat Pasajı’nda iş yeri bulunan esnaflara iş yeri tahsis belgelerini verdi. Başkan Büyükkılıç, “Esnaf dostu bir şehir olmak, bizim olmazsa olmazımız.

Başkan Gürkan Kernek Meydanında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’nın simge alanlarından biri olan ve aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilen Kernek Meydanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Gürkan Hizmet Yaparken Adaleti Esas Alan Bir Yönetim Anlayışımız Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kale İlçesi Kıyıcak Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Toplam 2201 haber.