Yerel

Yerel Haberleri

Maski, Özalper’e Ek Hizmet Binası Açtı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Özalper Mahallesi’nde Abone İşleri ek hizmet binasını hizmete açtı.

Malatya’nın Gülen Yüzlerine, Gülen Yüzler Kafeteryası

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hayata geçirilecek olan Down Sendromlu bireylerin çalışacağı ‘Gülen Yüzler Kafe’nin protokolü imzalandı.

Başkan Seçer’den Şehit Aileleri Ve Gazilere Burası Sizin Eviniz

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi Şube Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Başkan Güder, Yüzme Havuzunda İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Böcek TÜRSAB Kongresi’nde

“Turizmi güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz”

Battalgazi Zabıtası Her Zaman Her Yerde

Yeni nesil belediyecilik anlayışında zabıta hizmetleri ilçenin ve ilçede yaşayanların sağlığı huzuru ve mutluluğu açısından büyük önem taşıyor.

Başkan Güder İlçemizin Sorunlarına Neşter Vuruyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Akar Büyükkılıç’ı Ziyaret Etti Kayseri Memnuniyetini Dile Getirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Hekimhan – Başkınık’ın Kanalizasyon Altyapısı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsalda altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Doğanyol İlçe Devlet Hastanesi Tamamlanma Aşamasına Geldi

24 Ocak 2020 depremi sonrasında yenilenen Doğanyol ilçesine Devlet Hastanesi de kazandırılıyor. Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay hastane inşaatını incelerken, hastanenin depremin 2.yıldönümünde hasta kabulüne başlamasını beklediklerini söyledi.

İhlas caddesinde asfalt çalışmaları tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından Malatya genelinde olduğu gibi merkez mahallelerde de asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Vali Baruş Arguvan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile yaptığı toplantıda İlçenin sorunlarını müzakere ederek çözümü yönünde görüşler aldı.

Mersin Büyükşehir, 55 İlden Şehit Aileleri Ve Gazileri Mersin’de Ağırlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 55 ilden gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetici ve üyesi 150 kişiyi Mersin’de ağırlıyor.

Başkan Güder,Eskimalatya Cazibe Merkezi Haline Gelecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’yle beraber Eskimalatya’da esnafları ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi Tarafından ‘Ahmet Kekeç Paneli’ Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi tarafından ölümünün yıldönümünde Gazeteci Yazar Ahmet Kekeç paneli düzenlendi.

Başkan Gürkan Sürgü Kaynak Sularıyla Ve Alabalıklarıyla Güzide Bir Mahallemiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, Sürgü mahallesinde vatandaşlarla da bir araya geldi.

Başkan Seçer Belediye Başkanı Olduğum Sürece Belediyede Ayrımcılık Diye Bir Kavramı Kimse Göremez

“Ankara’dan 1 Milyon 900 Bin Kişilik Para Geliyor, Biz 2 Milyon 300 Bin Kişiye Hizmet Ediyoruz”

Antalya Örtüaltı Tarım Çalıştayı düzenleniyor

Başkan Böcek, ‘Antalya örtüaltı üretimde birinci sırada’

Büyükkılıç Kayseri’nin İncisi Erciyes’i Sezona Hazırlıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi’nde suni karlama çalışmalarını başlattıklarını ve Erciyes’i sezona hazırladıklarını söyledi.

Toplam 2201 haber.