Yerel

Yerel Haberleri

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Üyelerinden Can Dostlarımıza Destek

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Fırat Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan açık alanlara beslenme otomatları bıraktı.

Başkan Büyükkılıç, Develi’de 77 Muhtarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes’in eteklerinde gacer ekmeği ve cıvıklısı ile tanınan Develi ilçesinde 77 muhtarla bir araya geldi.

Büyükşehir Ve Kadın Girişimciler İş Birliğinde Meyve Ormanı Kurulacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler ile Gaziantep Sanayi Odası (GSO) iş birliğinde kente “Meyve Ormanı” kazandırılması için imzalar atıldı.

Sivas Belediyesi’nden Kışı Isıtacak Nakit Desteği...

Sivas Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahibi aileler ve üniversite öğrencilerine destek olmak adına nakit yardım yapma kararı aldı.

Venk Şapelinin Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çamurlu Mahallesi’nde bulunan Venk Şapeli çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı.

Başkan Güder İlçemizin Gelişiminin Önündeki Engelleri Bir Bir Kaldırıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin her karışına ve milletimizin her ferdine eşit hizmet götürmeye gayret ettiklerinin altını çizerek, hayata geçirilen vizyonel projelerle daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırladıklarını belirtti.

Başkan Seçer Tarım Sektörü Desteklenmek Zorunda

Başkan Seçer, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Tarım sektörünün mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Seçer, Türkiye’de tarımda yapılan yanlış politikalara değindi.

Battalgazi Belediyesi’nde Görevli Şoförden Örnek Davranış

Battalgazi Belediyesi’nde kamyon şoförü olarak çalışan bir işçi, yol ve asfalt çalışmasına malzeme götürdüğü esnada bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırarak, örnek ve duyarlı bir davranışa imza attı.

Başkan Büyükkılıç’a Komşu Şehir Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş’ı makamında konuk etti.

Çarmuzu Mahallesi Sulama Suyu Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Çarmuzu Mahallesi’nde imar alanı içinde kalan sulama suyu hattının yer değişikliğini gerçekleştiriyor.

EBEGEM Kursiyerlerine Seminer

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM)’nde eğitim gören annelere “En İyi Narkotik Polisi Anne”, “Bilinçli Kadın Bilinçli Gelecek” ve “Kadın Acil Destek Uygulaması” projeleri kapsamında eğitim semineri düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden Fırınlara Gramaj Ve Hijyen Denetimi

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmesi için ilçe genelindeki ekmek fırınlarında ruhsat, gramaj ve hijyen denetimlerini sürdürüyor. Denetimler çerçevesinde ilçede toplam 129 fırını denetleyen ekipler, 4 işletmeye ise cezai işlem uyguladı.

Mert: Kale İlçemize Hayırlı Olsun

MASKİ'den Kale İlçesi'ne Büyük Yatırım ' Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Tamamlandı. '

Başkan Seçer Türkiye’de Büyükşehirlerde En Ucuz Belediye Ekmeğinin Satıldığı Yer Mersin’dir

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis toplantısında, MER-EK Halk Ekmek Büfeleri önünde oluşan kuyruklar gündeme geldi.

Malatya Otizm Dernek Başkanı Ve Yönetim Kurulundan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Otizm Derneği Başkanı Alaattin Baydaş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Belediye Hizmet Kalitesini Yükseltmek İçin Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği seminerlere devam ediyor.

Başkan Güder, Muhtarların Sorunları Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan 18 mahalle muhtarıyla istişare ve hizmet toplantısında bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ekip Sahada Olursa Sıkıntı Biter

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kış şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ankaray’da 25 Yıl Sonra İlk Makas Değişimi Ve Hat Yenileme

EGO Genel Müdürlüğü, Raylı Sistemler ağını daha güvenli, hızlı ve konforlu hale dönüştürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 2201 haber.