Yerel

Yerel Haberleri

Battalgazi’deki Kırsal Bölgelere Yatırımlar Sürüyor

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Tokluca mahallesinde 5 kilometrelik stabilize serim çalışması gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Ortaköy’ün Su Sıkıntısı Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinin içme suyu sorununu çözüyor

Başkan Güder, Pazarcı Esnafını Gezdi

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mücelli Caddesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolları Açılıyor

Büyüyen ve gelişen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Çamurlu Mahallesinde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışmalarını tamamladı.

Başkan Büyükkılıç’tan Develi Ve Erciyes Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi Kaymakamı Sinan Aslan ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti.

Lale Ve Sümbül Soğanları Toprakla Buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; park, yeşil alan ve ana arterlerde bulunan refüj ve kavşaklarda 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanını toprakla buluşturdu.

Merkezde Ulaşım Standardı Büyükşehir’le Yükseliyor

Onikişubat’ın Gedemen Mahallesi’nde başlatılan bulvar çalışmasını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Asfalt çalışmalarımızı şehir merkezimizde yoğunlaştırdık.

Mersin’deki Sosyal Belediyecilik Türkiye’ye Örnek Oluyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin 1 Nisan 2019’dan bu yana hayata geçirdiği projeler Türkiye’de yankı uyandırdı.

Maski, İkizce Mahallesi’nde Yeni Yerleşim Yerlerine İçmesuyu Hattı Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi’deki Metruk Binalar Tek Tek Yıkılıyor

Battalgazi Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıların yıkımına aralıksız devam ederken, Hasan Varol mahallesinde terk edilmiş iki bina alınan güvenlik önlemleri altında yıkımı gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi kışa hazır…

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Ankara’da kış mevsimi dolayısıyla yaşanması muhtemel kar yağışı ve buzlanma için 249 personel ve 33 araçla sahada hazır.

Başkan Seçer, Roman Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Seçer, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret ederek, Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Gaziantep Kalesi Mor Renge Büründü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla şehrin simgesi Gaziantep Kalesi’ni mor renginde ışıklandırdı.

Budama ve Form Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından budama mevsimi ile birlikte ağaçlarda sağlık, güvenlik ve form budama çalışmalarına başlandı.

Entegre Kentsel Su Yönetim Çalıştayı Malatya’da Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında ‘Seçili Büyükşehir Belediyelerinde Entegre Kentsel Su Yönetimi Planı Hazırlanması’na ilişkin çalıştayı Malatya’da düzenlendi.

Başkan Büyükkılıç’tan Göğdere Yolu Ve “Yakut Mahallesi Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçe sakinlerinin 40 yıllık rüyası olan Göğdere Yolu projesinde ihalenin sonuçlanarak imzaların atıldığını ve ayrıca demiryolu hattının kestiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı birbirine bağlayacak noktada demir yolu araç üst geçidinin ihalesinin de yapıldığını açıkladı.

Başkan Çınar, Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyaltesisleri İnşaatını Ziyaret Etti

“Yeşilyurt Belediyesi Bu Proje İle Doğa Sporlarında Söz Sahibi Olacak”

Barajdaki Su Seviyesi %4’e Kadar Düştü...

Son yıllarda yaşanan kuraklıkla birlikte 4 Eylül Barajı’ndaki su seviyesinin düşmesi, Sivas’ta zorunlu su kesintilerinin yapılmasına neden oldu.

Başkan Büyükkılıç, Esnaf Ve Vatandaşla Buluştu, Patili Dostları Sevdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sivas Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla bir araya gelirken, patili dostları da sevmeyi ihmal etmedi.

Toplam 2201 haber.