Yerel

Yerel Haberleri

Battalgazi Belediye Meclisi, 11 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 11 gündem maddesini görüştü.

Alanya Türkler’de sahiller temiz kalacak

Büyükşehir’den Türkler Atıksu Arıtma Tesisi’ne kapsamlı bakım onarım yatırımı

Başkan Soyer’den 2050’de net sıfır karbon hedefi için taahhüt

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2050’ye kadar net sıfır karbon salımını amaçlayan “Şehirler Sıfıra Yarışıyor” programına katıldığını duyurdu.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.

Büyükkılıç’tan İncesu’ya Kapadokya Ekspresi Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu’ya Kapadokya Ekspresi geleceği müjdesini vererek, İncesu ve Kayseri değerlerinin turistlere sunulacağını söyledi.

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Bm İklim Zirvesi’ne Katılıyor

Ulusal ve uluslararası bir çok platformda iklim değişikliği ile ilgili bileşenleriyle birlikte çok sayıda proje üreten Ankara Kent Konseyi, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP26) da Başkent’i temsil edecek.

Batı Gar otoparkı hizmete hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve hizmete alınan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde yer alan Batı Gar yeraltı istasyonu katlı otoparkı işletmeye açılıyor.

Büyükkılıç Sona Doğru Yaklaşıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı’nın kesiştiği noktada devam eden katlı kavşak ile 2 adet U alt geçitteki çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Güngör Gönül Bağımız Çok Kuvvetli

Beraberindeki heyetle inşaat işçileriyle kahvaltı programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Memleketimizin her ferdiyle tuzumuzun ve ekmeğimizin olması gönül bağımızı kuvvetlendiriyor” dedi.

Gaziantep Modeli İle Yaklaşık Bin Adet Bisiklet Dağıtılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Millî Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı pansiyonlu örgün ve resmi öğretim kurumları, yatılı ilköğretim bölge okulları ile özel eğitim okullarına yaklaşık bin adet bisiklet dağıtılarak park yeri yapılacak, öğrenciler sporla sağlıklı yaşama teşvik edilecek.

Başkan Soyer Genel Kurul için Strazburg’da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 41. Genel Kurul toplantısına katılmak üzere Strazburg’a gitti.

Toprak Analizleri Ücretsiz Yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından hazırlanan proje kapsamında Malatya genelinde toprak analizlerinin ücretsiz yapılacağı duyuruldu.

Başkan Böcek Antalyalılara verdiği sözü tuttu

Raylı Sistem ilk seferine yoğun ilgiyle başladı Toplu taşımaya hızlı ve konforlu ulaşım geldi

Alt Ve Üst Yapısıyla Birlikte Sivas Caddesi Tamamen Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sivas Caddesinde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.

Battalgazi’deki Stabilize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımları kapsamında Çolakoğlu ve Toygar mahallelerinde 7 kilometrelik stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Başkent’te Yine Bir İyilik Hareketi: ASO 2 OSB’DEN Ankara İtfaiyesi’ne Köpük Kulesi Aracı

Büyükşehir Belediyesi yıllardır ihmal edilen Ankara İtfaiyesi’ni güçlendirmek ve Başkent’te meydana gelebilecek yangın olaylarına daha hızlı ve etkin müdahalede bulunmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Toplu ulaşımda acil eylem planı hazır

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Metro A.Ş. ve İzmir Tramvayı’nda devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin uzlaşma ile sonuçlanmama ihtimaline karşı önlem aldı.

Kale Çileği Kadınlara ve Gençlere Gelir Kapısı Olacak

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi ve Sınırlı Sorumlu 3K Kale Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortaklığıyla hazırlanan “Kale'de Çilek Kadın Elinde Yetişecek” projesinin düzenlenen törenle imzaları atıldı.

19 Ekim Muhtarlar Gününde Muhtarlar Buluşması Gerçekleştirildi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Doğanşehir ilçesinde 39 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek muhtarlar gününü kutladı.

Toplam 2191 haber.