Yerel

Yerel Haberleri

3. Etap Raylı sistem test ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona gelindi. Atatürk-Müze durakları arasındaki hatta test sürüşlerine başlandı.

Büyükkılıç, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü Türkiye Temsilcisini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü ve Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği yetkililerini makamında kabul etti.

Soyer: Kadınlar için elimizi taşın altına sokmaya devam edeceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Girişimci İş Kadınları Federasyonu'nun (GİFED) lansmanına katıldı

Sel Afeti Yaşanan Bölgelere Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yangın ve sel afetlerine müdahale konusunda yapılan çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

Battalgazi’nin Gönüllü Kadınlarından Aşure İkramı

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure programı düzenlendi.

Sivas, Adıyaman ve Hekimhan Kavşağında Düzenleme Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yaptığı kavşak düzenleme ve kavşaklardaki peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Güder, Kur’an Kursu Öğrencileri İle Birlikte Derse Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Eğitim Derneği (HANDER) tarafından açılan Yaz Kur’an Kursunda eğitim alan öğrencilerle birlikte derse katılarak, çeşitli hediyeler armağan etti.

Muharrem Ayı İftar Programı Düzenledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Büyükşehir Nikâh Sarayında iftar programı düzenlendi.

Fırat Edaş, Malatya’da Yatırımlarına Devam Ediyor

Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacıyla, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Kuyulu mahallesi için yaklaşık 900 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Vali Baruş Her Gönül’ün Hakka Varışı Farklıdır

Vali Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Belediye Nikah Sarayında düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.

İzmir ile Eskişehir arasında “Acil İzmir” protokolü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geliştirdiği “Acil İzmir” uygulamasını artık Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de kullanacak.

Akçadağ Muhtarlarından Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Akçadağ İlçesi Kürecik bölgesi mahalle muhtarları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi’deki Depremzedeler Köy Tipi Evlerine Kavuştu

24 Ocak depreminde Battalgazi’de evleri yıkılan ve ağır hasar gören aileler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bulutlu ve Çolaklı mahallelerinde inşası tamamlanan 28 adet köy evleri ile Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.etap 38 konut ve 3.etap 15 konutun anahtar teslimi için kura töreni düzenlendi.

Mansur Yavaş İlçe Gezilerini Sürdürüyor: Pursaklarda Esnaf, Vatandaş Ve Muhtarlarla Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaş ve esnafın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, ortak akıl ilkesi doğrultusunda çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

Kariyer Merkezi’ne 20 Bin Kişi Kaydoldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, gerçekleştirdiği projelerle iş arayan, öğrenci ve işverenlerin çözüm ortağı olurken, iş gücü piyasasının taraflarıyla kurduğu çok yönlü iş birliği ile de Mersin’i geleceğe hazırlıyor.

Başkent Tarımına Undp’den Hibe Desteği

Ankara Kent Konseyi, Başkent’te kırsal kalkınmayı desteklemek ve kent ekonomisini canlandırmak amacıyla proje üreten sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yapmayı sürdürüyor.

Ak Parti İl ve İlçe Kadın Kolları, Battalgazi’deki Yatırımları Gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’deki hizmetlerimize ilk günkü aşk ve heyecanla devam ediyoruz” dedi.

Bölgenin En Güçlü Su Laboratuvarları Kaski’de

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Laboratuvarları, analiz ve ölçümlerde, akredite parametre ve metot sayısını 197’ye çıkardı. KASKİ Su Analizleri Laboratuvarları, bu başarısıyla Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) yine tam not alarak bölgede lider konuma ulaştı.

Başkan Güder Esnaflarımızın Bir Dediklerini İki Etmeyiz

Battalgazi’de düzenli olarak esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Akpınar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Toplam 2214 haber.