Yerel

Yerel Haberleri

Soyer’den Kültür Zirvesi için davet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, BM Üst Düzey Siyasi Forumu kapsamında çevrim içi yapılan “Dayanıklı ve Kapsayıcı İyileştirme İçin Kültür, Miras ve Sanat Yoluyla Ortaklık” oturumuna katıldı

Mevcut Başkan İsmet Bayram Güven Tazeledi

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten İsmet Bayram Seçimli Olağan genel kurulda yeniden güven tazeledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Guma Günü Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2021 yılı Temmuz ayı toplantısını 9 TemmuzCuma günü gerçekleştirecek.

Hanımınçiftliği ve Melekbaba Mahallesi Bağlantı Yolu Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Hanımınçiftliği ve Melekbaba mahallelerinin bağlantı yolu olan Melekbaba Caddesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Maski, Eskiyen Su Sayaçlarını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlamış su sayaçlarını ücretsiz olarak değiştiriyor.

74 Yaşındaki Kadının Yardımına Battalgazi Belediyesi Yetişti

Battalgazi ilçesinde gözleri görmediği için temizlik yapamayan ve çöp biriktirme hastalığı bulunan 74 yaşındaki kadının yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti.

Fırat Edaş Malatya’dayatırımlarına Hız Kesmiyor

Malatya’da yatırımlarına kesintisiz devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yeşilyurt İlçesi Kuyulu Mahallesi için planladığı 2 milyon 279 bin TL’lik yatırım çalışmasını tamamladı.

Büyükkılıç, Ankara’da 288 Milyon Tl’lik İmzayı Attı

İller Bankası’ndan Kayseri’ye 288 milyon TL’lik destek sağlayacak projede imzalar atıldı.

Gürkan'dan Başören mahallesine ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Başören Mahallesinde yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle ziyareti yaptı

İzmir’den Bozkurt’a destek eli

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Denizli’nin Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

Sunexpress Anadolu Bölge Müdürü Özpekin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

SunExpress Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu Burdur için de model oluyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonunu anlatması için Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in daveti üzerine Burdur’a gitti.

Başkan Şahin’den Sağlık Çalışanları İçin Müjde

YIL SONUNA KADAR SAĞLIK ÇALIŞANLARI TOPLU TAŞIMA HİZMETİNDEN ÜCRETSİZ FAYDALANMAYA DEVAM EDECEK 

Başkan Soyer: Deniz ulaşımına ağırlık vereceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Marina’yı İzmirlilerin Körfez’le ilişkisini güçlendirmek için kente kazandırdıklarını ifade ederek, Körfez’in aynı zamanda kentin trafik sorununun da çözümünde rol oynayacağını belirtti

Başkan Maskar'dan ' Akçadağ'da Adalet Yerini Buldu' Mesajı

Akçadağ İlçesinde Ocak 2021 tarihinde meydana gelen bir garip olayda Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından ve Akçadağ ilçesinin tek Derneği Akçadağ Dayanışma Derneğinin Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımını ulaştırırken Akçadağ Kaymakamlığı tarafından yazılan idari para cezaları yargıdan döndü.

Başkan Gürkan, Hemşerilerimizin Dualarıyla Allah Yolumuzu Aydınlık Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya’nın Geleceğine Sahip Çıkmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştüler.

Başkan Şerifoğulları Türkiye Drone Şampiyonası Öncesi Hazırlıklarımızı Tamamladık

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TEKNOFEST himayesinde 3-4 Temmuz tarihlerinde Elazığ’da gerçekleştirilecek Türkiye Drone Şampiyonası’nın yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 1 Temmuz itibarıyla başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Toplam 2205 haber.