Yerel

Yerel Haberleri

Battalgazi Belediyesi Personellerine Farkındalık Semineri

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2021 yılının Türkiye'de Afet Eğitimi Yılı ilan edilmesi dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi ve Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile Battalgazi Belediyesi'nde görevli personellere 'Afet Farkındalık Eğitimi' konulu seminer düzenlendi.

Büyükşehir’dengençlere Üniversite Tercih Danışmanlığı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite adayı gençlere tercih danışmanlığı yapılıyor.

Dünya Kültür Mirası Listesi’ne Giren Arslantepe Höyüğü

Malatya tarihinde önemli bir değere sahip olan ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine giren Arslantepe Höyüğü turistlerin ilgi odağı oldu.

Gürkan Ayırım Yapmadan Hizmetlerimize Devam Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir İlçesi Sipahiuşağı ile Konducak mahallerini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla bir araya geldi.

Bulucu Ailesinin Acı Günü

Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü Personellerinden Burak Bulucu'nun babası Ahmet Turan Bulucu vefat etti.

Fırat Edaş’tan Malatya Battalgazi’ye Yatırım

Malatya iline bağlı, Battalgazi’nin Karakaş mahallesi için 1 milyon 209 bin TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgede yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

Engelli kardeşlere Kent Konseyinden şefkat eli uzandı

Malatya Kent Konseyi Engeliler Çalışma Grubu, engellilere ve engelli ailelere destek olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sunmak amacıyla yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Gürkan, Banazıya Yakışır Bir Mesire Alanı Oluşturacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatyalıların sıklıkla uğradığı Horata Mesire alanında yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Başkan Güder Bizler Millete Hizmetkâr Olmaya Geldik

Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları Başharık Mahallesi sakinleri ile devam ediyor.

Mansur Yavaş Ankara Kent Konseyi 2. Dönem Yürütme Toplantısına Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, genel kurul sonrası düzenlenen ‘2. Dönem Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu’ toplantısına katıldı.

Altınkayısı Bulvarı’nda Yol Çizgi Ve İşaretlemeleri Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde can ve mal kayıplarının yaşanmaması, yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı Kapsamında 4 Proje Başarılı Bulundu

Fırat Kalkınma Ajansı 2021 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mayıs-Haziran Dönemi) Değerlendirme Sonuçları açıklandı.

Başkan Gürkan, Meston’da İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MESTON şirketi, kilit taşı, künk, karo taşı ve kent mobilyaları üretimiyle bölgede örnek çalışmalara imza atıyor.

Battalgazi Belediyesi Önünde Afet Eğitim Çadırı Kuruldu

Battalgazi Belediyesi ve Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından vatandaşlardaki afet bilicini arttırmak amacıyla Belediye hizmet binası önüne ‘Afet Eğitim’ çadırı kuruldu.

Gürkan Malatya’da Trafik ve Ulaşım Problemlerine Neşter Vuruyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yolu projesi kapsamında yapılan ve yılsonunda tamamlanacak olan Hanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğünde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Soyer UNESCO için lobi desteği istedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Skal İzmir Kulübü’nün yeni başkanı Güner Güney ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan Üniversite Adayı Gençlere Çağrı: Üniversite Ankara’da Okunur

Şu anda birçoğunuzun geleceğiniz için en önemli kararı verirken “üniversite eğitimi almak için hangi şehri tercih etmeliyim?” diye düşündüğünüzü biliyorum. Bu konuda size bir önerim var:

Büyükşehir’den Organik Hizmet

Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan organik lezzetlerin adresi Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı, 31 Temmuz Cumartesi gününden başlayarak haftada 3 gün Kayserililerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Kanalboyunu Temizliyor

Daha yaşanabilir ve modern bir Malatya için çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarının yanında sağlıklı bir şehir oluşturmak adına temizlik çalışmalarına da büyük önem veriyor.

Toplam 2214 haber.