Yerel

Yerel Haberleri

Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Ve Meclis Üyeleri, Lezzet Caddesindeki Müzeleri Gezdi

Tarihi Yaşatmaya Yönelik Güzel Eserler

Sınava Girecek Öğrencilerin İçin Gerekli Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Sınava Girecek Öğrencilerin Ulaşımda Sorun Yaşamamaları İçin Gerekli Tedbirler Alındı

Kurban Bayramı Öncesi Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı Başkanlığında Kurban Bayramı öncesinde yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirlerle alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Güder’den Yks'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarı dileyerek, sınavda ilk 10 bine giren Battalgazi’deki öğrencilere, çeşitli hediyeler takdim edeceğini açıkladı.

Başkan Şahin, Tarihi Çarşılarda Yürütülen Çalışmaları İnceledi

Başkan Şahin, Tarihi Çarşılarda Yürütülen Çalışmaları İnceledi

Başkan Güder, Tekstilkent Projesi’ni Anlattı

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nun canlı yayınına telefonla bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Battalgazi’ye kurulacak olan ‘Tekstilkent Projesi’ hakkında genel bilgiler verdi.

Başkan Gürkan Malatya Genelinde Hizmetlerimiz Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Hatunsuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Yeşilçam Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Sosyal Belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin olarak uygulayan Battalgazi Belediyesi, 2020 yılının Haziran ayında Tandoğan Mahallesinde temelini attığı Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde, son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

Hayvanat Bahçesi 78 Türden 1250 Hayvana Ev Sahipliği Yapıyor

Covid 19 salgını sonrası alınan kısıtlama tedbirleri ile birlikte vatandaşların ziyaretine geçici süreliğine kapatılan Orduzu bölgesinde bulunan Hayvanat Bahçesi kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

İzmir’in altyapı yatırımlarına uluslararası kaynak

İZSU ile IFC arasında 30 milyon dolarlık kredi sözleşmesi imzalandı

Büyükkılıç, Gençlerle Hem Tarihe Hem De Sağlığa Yolculuk Yaptı

Başkan Büyükkılıç, gençlerle tabiat ve doğa harikası Koramaz Vadisi’nde sabah yürüyüşü yaptı.

Önderli İmam Hatip Öğrencileri Proje Finalini Battalgazi’de Yaptı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin hayata geçirdiği “Türkiye’nin Önderleri” Projesi kapsamında Malatya’da eğitim ve öğrenim gören 75 imam hatipli öğrenci, proje finalini Battalgazi ilçesinde düzenlenen gezi ile noktaladı.

Şehir Mezarlığında Peyzaj Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kendi sorumluluk alanları içerisinde bulunan mezarlıklarda yaptıkları çalışmalarla peyzaj işine başladı.

Babalar Günü'nde Şehit Babaları Unutulmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Babalar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve şehit babalarının katılımı ile bir dizi program gerçekleştirildi.

Vefa Konağı’nda Babalar Günü Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri tarafından Babalar Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Vefa Konağı’nda bir program düzenlendi.

Başkan Gürkan Malatya’yı Hep Birlikte Kalkındıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Paydaş’ toplantısına video konferans yöntemiyle bağlandı.

Başkan Güder Yıbo Deprem Konutlarının Kurası 1 Ay Sonra Çekilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte 2 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin gerçekleşeceği Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönümlük kentsel dönüşüm proje alanında ve Eskimalatya’da YIBO bölgesinde yapımı devam eden 472 deprem konutunda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Afet Gönüllülerini Belirledi

Büyükşehir Belediyesi Afet Gönüllülerini Belirledi

Başkan Şimşek'ten İşçilere ve Memurlara Promosyon Müjdesi…

Başkan Şimşek'ten İşçilere ve Memurlara Promosyon Müjdesi…

Toplam 2205 haber.