Yerel

Yerel Haberleri

Sulama Sezonu Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü yaptığı yatırımlarla modern sulama sistemlerini yaygınlaştırmaya, tarımda su tasarrufu sağlamaya, çiftçilerimizin kazançlarını doğrudan ve dolaylı yollarla artırmaya ve ülke tarımına katkı sunmaya devam ediyor.

İBB’den Arapgir’e Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir Belediyesi’ne yeni çöp konteyneri desteği geldi.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Esenlik, 39. Şubesini Çilesiz Mahallesinde Açtı

Esenlik A.Ş, Marketlerin 39’uncu şubesini Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda açtı.

Kadın Meclisi’nden Ağaç ve Fidan Dikme Etkinliği

Kadınların toplumsal yaşamda etkinliklerini artırmak ve şehrin gelişiminde etkin söz sahibi olmalarına katkı sağlamak adına Elazığ Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Meclisi, farkındalık yaratacak etkinliklerini sürdürüyor.

Kadın Meclisi’nden Ağaç ve Fidan Dikme Etkinliği

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın onuncusu, Hekimhan İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Gençlere Online KPSS Eğitim Desteği

Elazığ Belediyesi, 2021 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adaylara, toplam 300 saatlik online eğitim programı desteği sağlayacak.

Battalgazi Meclis Üyeleri, Battalgazi’deki Yatırımları İnceledi

Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları yakından inceledi.

Vali Baruş Battalgazi İlçesi TOKİ Afet Konutlarını İnceledi

Malatya Valisi Aydın Baruş Battalgazi İlçemizde yapımı devam eden deprem konutlarını ve bu konutların ulaşımını sağlayacak olan bağlantı yollarını inceledi.

Doğa Felaketlerini Önleyebilecek Çalışma

Dünya Değişim Akademisi tarafından her iki ayda bir gerçekleştirilen Değişim Şenliği Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 4-5-6 Haziran tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Başkan Akgün'ün Acı Günü

Bir Süredir Mersin Şehir Hastanesinde Kanser Tedavisi Gören Hikmet Sayar (77) Vefat Etti.

Fırat Edaş’tan Malatya Doğanşehir’e 3,15 Milyon Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hizmet ve Yatırımlarda Sürdürülebilirlik Çok Önemli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile video konferans sistemiyle gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği’ Çalıştayına katılarak, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

Muhtarlardan Maski’ye Hizmet Teşekkürü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Talimatlarıyla Maski Genel Müdürlüğü Tarafından Malatya’nın 718 Mahallesinde Başlatılan Hizmet Seferberliği Artarak Devam Ediyor.

Başkan Şerifoğulları Doğaya Yatırım Yapmayı Sürdürüyoruz

Elazığ Belediyesi, kendi enerjisini kendi kaynaklarıyla üreterek çevreye ve milli ekonomiye katkı sunacak GES projesi yatırımlarına devam ediyor.

Malatya’yı Yeni Yol Akslarıyla Donatıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi alanındaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Battalgazi’de Asfaltsız Yol Kalmıyor

Battalgazi Belediyesi, 11 sokakta toplam 3 bin metrelik sıcak asfalt serimi, kaldırım ve kilit taş çalışmalarının startını verdi.

Hizmet Binası İnşası, Büyük Oranda Tamamlandı

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmaları, yüzde 70 oranında tamamlandı.

Sağlanan Birlik ve Beraberlik Türkiye’ye Işık Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Dedeköy mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Toplam 2205 haber.