Yerel

Yerel Haberleri

Vali Baruş, Başarılı Öğrenci Balaban’ı Makamında Kabul Etti

Vali Aydın Baruş, TÜBİTAK öncülüğünde Amerika’da düzenlenen Regeneron ISEF isimli Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek SPIE özel ödül kategorisinde dünya birinciliği başarısı elde eden Feridun Balaban’ı makamında kabul etti.

31 Mayıs Pazartesi Günü Son

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İlan Reklam Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona eriyor.

Beton Mikserlerine Yönelik Denetimler Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MASKİ, Beğre’ye Kapalı Sulama Sistemi Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik Ekiplerinden Gece Mesaisi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü temizlik ve hijyen çalışmalarına ek olarak şehir merkezinde trafik ve insan yoğunluğunun fazla olduğu noktaları akşamın ilerleyen saatlerinde detaylıca temizledi.

Vergi Ödemelerinde Son Gün Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisinin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyarıda bulundu.

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 863 Bin Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ),Yeşilyurt’ta Dilek mahallesi için planladığı 1 milyon 863 binTL tutarındakiyatırımıtamamladı.

Başkan Gürkan Malatya’mızı Geleceğe Hazırlıyoruz

Başkan Gürkan Malatya’mızı Geleceğe Hazırlıyoruz

Yeşiltepe Yeni Yatırımlarla Daha Cazip Hale Geliyor

Yeşiltepe Yeni Yatırımlarla Daha Cazip Hale Geliyor

Başkan Soyer, Kültür Zirvesi heyecanını uluslararası alana taşıyor

Başkan Soyer, Kültür Zirvesi heyecanını uluslararası alana taşıyor

Başkan Şerifoğulları Olgunlar Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Olgunlar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Sivas Belediyesi Ve Türk Ocakları Sivas Şubesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı...

Sivas Belediyesi Ve Türk Ocakları Sivas Şubesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı...

Cezmi Kartay Caddesinin Altyapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Cezmi Kartay Caddesinde başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Elazığ, Yeni Nesil Dijital Kütüphanesine Kavuşuyor

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve Elazığlıların binlerce kitaba bir tıkla ulaşabileceği dijital kütüphane inşa çalışmalarında sona gelindi.

Şahabiyye-İ Kübra Medresesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yaklaşık 700 yıl önce yapılan Şahabiyye-i Kübra Medresesinde geçtiğimiz yıl Haziran ayında başlayan ilk kazı çalışmalarını inceledi.

Sosyal Güvenlik Haftası Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası içinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Tekin Kutlu ve beraberindeki heyet Vali Aydın Baruş’u Makamında ziyaret etti.

Amacımız Malatya’ya Hizmet Etmek

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Yavuz Selim Mahallesi’nde Yol ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı ekipleri tarafından asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Başkan Güder'den 19 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 19 Mayıs Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünde yayımladığı kutlama mesajında, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor,

Toplam 2214 haber.