Yerel

Yerel Haberleri

Battalgazi Belediyesi’nden 2 Mahalleye 2 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı programı içerisinde yer alan Yarımcahan ve Çolaklı Mahallelerinde toplam 2 milyon 100 bin TL maliyetli 15 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

TSE tarafından yapılan tetkik ve denetimler sonucunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin TS ISO EN 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandığı bildirildi.

Başkan Seçer, Bayram Öncesi Ziyaretlerine Silifke İlçesi İle Devam Etti

Kurban Bayramı öncesi Silifke’de 7 kırsal mahalleyi ziyaret eden Başkan Seçer, vatandaşların sorunlarını dinleyip bayramlarını kutladı.

Başkan Soyer’in Temiz Gediz, Temiz Körfez turunda ikinci gün

Gediz’in zehirlenmesine ekonomik gerekçe: Elektrik parası ödememek için arıtma tesisleri çalıştırılmıyor

Kurban Bayramının 1’inci Ve 2’inci Günü Ücretsiz Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren otobüs ve trambüsler Kurban Bayramının 1. ve 2. günü vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Zabıtadan Bayram Öncesi Yoğun Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimler artırıldı.

Başkan Güder, Hafızlık İcazet Merasimine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Necati Gök Erkek Yatılı Kur’an Kursu ve Ilıcak Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerinin ardından hafız olan 25 öğrenci için düzenlenen İcazet Merasimine katıldı.

İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte şehrin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor.

Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 20-23 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların kurbanlarını rahat bir ortamda kesmeleri için ilçede 2 adet kurban kesim yerinin vatandaşların hizmetinde olacağını bildirdi.

Kurban Satış ve Kesim Alanı Hazır

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Demokrasi Bayramı Malatya’da coşkuyla kutlandı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Bayramı, Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı.

Başkan Güder’den 15 Temmuz Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Darbelerin ezanı değil, ezanların darbeyi susturduğu 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, tarife muhtaç olmayan bir kahramanlık destanı yazmıştır” dedi.

Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarına Kuyumcular Çarşısından Başlanıyor

Malatya’da kent estetiğini korumak ve hafızalarda yer eden alanları gün yüzüne çıkarmak için çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Cami ve Kışla Caddesinde bulunan imar adası içerisinde yer alan Kuyumcular Çarşısı’nda cephe ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Kazım Karabekir Caddesi’nde Yol Genişletme Çalışması

Elazığ Belediyesi, konforlu şehir içi ulaşım hizmeti için yol bakım-onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Murat Atlı Parkı, Vatandaşlar Tarafından Yoğun İlgi Görüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin ana arterlerinden Zübeyde Hanım Caddesi’ni ‘Yeşil Kuşak’ projesi ile yeniden şekillendirdi.

Battalgazi’ye 25 Milyonluk Dev Yatırım

Battalgazi Belediyesi, Bulgurlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve toplam değeri 25 Milyon TL’yi bulan Güneş Enerji Santrali, Bitüm Depolama Tankı, Soğuk Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi ve Kombine Sathi Kaplama Aracı ve iş makinaları hizmet yatırımının toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan’dan Bilkent Üniversitesi Müjdesi

Son dönemlerde birçok alanda ciddi yatırımlar alan Malatya, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle, eğitim alanında 350 milyon liralık yeni bir yatırım için ilk adımı attı.

Kadın Meclisi Beydağı Tabiat Parkı’nda Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi pandemi döneminden dolayı ara vermiş olduğu programlarına yeni normalleşme ile beraber tekrar start verdi.

Başkan Gürkan Orduzu Mahalleside İnceleme Yaptı

Orduzu Mahallesinde Asfalt Çalışmalarını İnceleyen Başkan Gürkan, “Sadece Orduzu Bölgesine Devlet Yatırımlarıyla Birlikte 1 Milyarlık Yatırım Yapılıyor”

Toplam 2214 haber.