Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’da bulunan Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’ı ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Battalgazi İlçesi Yatırımlarla Büyüyor

Başkan Güder, 72 Milyonluk Derme Deresi Projesindeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Güngör: Spor Alanlarımızın Niteliğini Ve Niceliğini Artırıyoruz

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun, sporcunun, antrenörlerimizin ve yöneticilerimizin yanındayız. Her geçen gün spor alanlarımızın niteliğini ve niceliğini artırıyoruz” dedi.

Büyükkılıç’tan Ulaşıma 900 Milyon Tl’lik Dev Takviyeler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak daha konforlu ve daha güvenli ulaşım için yeni raylı sistem araçları, otobüsler, kapalı duraklar, istasyonlar ve ulaşımda kolaylık sağlayacak uygulamalar ile bu alanda 900 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Mansur Yavaş Ankara Halkının Parasını Gerçek İhtiyaçları Doğrultusunda Harcamaya Devam Ediyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 1,5 milyon vatandaşa sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlayacak olan 107 kilometrelik İvedik-Temelli-Polatlı İçme Suyu Hattı projesinin de etkilendiği “suda indirim” kararı nedeniyle ASKİ Polatlı Bölge Müdürlüğü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Alo 153 Ve Beyaz Masa, 5. Kayseri Kitap Fuarı’nda

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri 5. Kayseri Kitap Fuarı’nda yerini aldı. Kurulan stantta, kitap fuarı süresi boyunca kitapseverlerin talep, istek ve önerileri dinleniyor.

Başkan Güngör, Kitap Fuarında Gençlerle Buluştu

Kahramanmaraş 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında gençlerle bir araya gelerek kitap hediye eden Başkan Hayrettin Güngör, “Kitap okumak, hayata tatbik etmekle anlam kazanır.

Başkan Gürkan: 'Birlikte yönetim anlayışını benimsiyoruz'

19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi, Malatya’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

İstanbullu İş İnsanlarından Büyükerşen’e Ziyaret

Düzenledikleri programla Eskişehir’e gelen İstanbullu iş insanları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

Kardeş Şehir Şuşa Heyeti, Kayseri’den Memnun Ayrıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dost ülke Azerbaycan’ın kültür başkenti olan Şuşa ilinden gelen heyeti, 3 gün boyunca Kayseri’de ağırladı.

Xi Jinping, ÇKP 20. Ulusal Kongresi’ne rapor sundu

Çin Komünist Partisi (ÇKP) 20. Ulusal Kongresi, bugün Beijing’deki Büyük Halk Toplantı Sarayı’nda başladı.

Gürkan: MTÜ Bilimsel Çalışmalara Ev Sahipliği Yapacaktır

Rektör Bentli'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunan Başkan Gürkan' Turgut Özal Üniversitesi Adına Yakışır Bilim ve İlim Yuvası Olacaktır'

Mv. Bakbak Battalgazi'deki Tarihi Mekanlara Hayran Kaldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, tarih başkenti Battalgazi'de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Arslantepe Höyüğü'nü ziyaret etti.

Seçer Ben Vazifemi Yaparım Ama Gözlerimi Kapatmam

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2022-2023 sanat sezonunu, Haldun Taner’in “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı müzikal oyununun prömiyeriyle açtı.

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Kayseri Tanıtımı Programına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Lefkoşa Turizm Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Acenteleri ile bir araya gelerek, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Kayseri Tanıtımı ve Kayseri Gezisi konulu programa katıldı.

2023 Seçimlerinden Yeni Bir Zaferle Ayrılmak İçin Sürekli Sahadayız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ak Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’yi Misafir Etti

Oktay, Ankara-İstanbul Ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmet Nasıl Yapılır Görsünler

Çeşitli temas, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milletvekili Bakbak, Ak Parti Battalgazi İlçe Teşkilatıyla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Malatya’ya gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilat başkanları ve üyeleri bir araya geldi.

Tarım Ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin Dünya Kadın Çiftçiler Günü Mesajı

Fedakarlık ve sevginin kaynağı olan kadınlar, toplumların yarınlarının güvencesidir.

Toplam 3449 haber.