Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Seçer Tarsusumuz İçin Önemli Bir Festival

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Uluslararası Tarsus Festivali dolayısıyla Tarsus’ta Kleopatra Kapısı önünde yayın yapan Flash Tv’de “Fatih Ertürk ile Başkentte Gündem Özel” programına konuk oldu.

Başkan Gürkan Mhp İl Ve İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ile MHP İlçe Başkanlarını kabul ederek bir süre görüştü.

Büyükşehirden Orduzu Bölgesine 20 Milyarlık Yatırım

Başkan Gürkan, 'Orduzu bölgemize 20 milyar liradan fazla hizmet ve yatırım yapıldı. Bu hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecektir' dedi.

Eskimalatya'daki Sağlık Merkezi Yapılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Güder: 'Battalgazi'mize ve Malatya'ya Hayırlı Olsun'

Yeşilyurt Yeni Bir Cazibe Merkezine Kavuşuyor

Başkan Çınar, 'Barguzu Kanalboyu Park' Projesinin Uygulanacağı Horata Kanalı Etrafındaki Çalışmaları İnceledi

Mansur Yavaş Techbridge Akademi Sertifika Töreninde Gençlerle Buluştu

ABB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde Ansera TechBridge Akademi’de 22 farklı üst düzey alanda verilen ücretsiz “Akademi Ankara” eğitimlerini başarıyla tamamlayanlara sertifika töreni düzenlendi.

Başkan Gürkan, Özsan Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ' Bizler çıktığımız yolda şehrimiz için Malatya tek yürek mazisine layık istikbale hazırlanıyor diye yola çıktık.

İşçilerimizin Yemek Ücretine Net 1350 Tl Zam Yapıyoruz…

Sivas Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile işçilerin yemek ücretlerinde iyileştirmeye gidildi. Buna göre, işçilerin maaşlarında aylık net 1350 TL artış yapıldı.

Kiraz' Atatürk Düşmanı Yazarın Programını Derhal İptal Edin'

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürk'e hakaretten 1 yıl 3 ay cezası olan, ömrü FETÖ'ye hizmet etmekle geçen Mustafa Armağan isimli yazarın Yeşilyurt Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturmasına sert tepki gösterdi

Orgeneral Kadıoğlu’ndan Büyükerşen’e Ziyaret

Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e iade-i ziyarette bulundu.

“ABD Savunma Bakanlığı’nın raporu bahane uydurma üzerine kurulu”

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zhao Lijian, bugünkü basın toplantısında ABD Savunma Bakanlığı’nın yıllık milli savunma raporunu değerlendirerek, raporun Çin’i engelleme niyetini ve bu hedefe ulaşmak için bahane uydurma girişimini gösterdiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizde Değişimi Sürdürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Güngör: Gençlerimiz Bizim İçin Çok Kıymetli

Şairler Tepesi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizim için son derece kıymetli.

CHP'li Kiraz' Mağdur Olan Üreticimizin Zararı Karşılansın'

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yöneticilerle birlikte Yazıhan ilçesinde mağdur olan üreticiyi ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Üst Geçit İncelemesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, demiryolu hattının kestiği Yakut Mahallesi ile Fuzuli Kavşağı’nı birbirine bağlayacak noktada yapılacak üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükdede, Malatya Sadece Malatya’nın Tekstilcisi Değil Türkiye’nin Tekstil Merkezi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Malatya Valisi Hulusi Şahin ile TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin ve beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Güngör: Ecdadımız Vaktine Hazırdı

Sütçü İmam’ın 31 Ekim 1919 tarihinde düşmana attığı ilk kurşunla birlikte başlayan Milli Mücadele’nin 103. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Güngör, “Kahramanmaraş, ‘Maraş Bize Mezar Olmadan Düşmana Gülzar Olamaz’ diyen, Anadolu’da bağımsızlık meşalesini yakan ecdadın şehridir” dedi.

Gürkan Şehrimizin Cazibe Merkezi Olması İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesi Hisartepe Mahallesinde vatandaşlarla ve bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

Büyükkılıç, Yeni Alışveriş Merkezi’ni Gezdi, Esnaf Ve Vatandaşla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin yeni alışveriş merkezi Tuna Life Center’ı gezdi, vatandaşla ve esnafla buluştu.

Toplam 3476 haber.