Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Mv. Çalık ve Çakır'dan Battalgazi'deki Çalışmalara Tam Not

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Akpınar bölgesindeki Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 6 sokaktaki 'Sokak Sağlıklaştırma' çalışmalarını inceledi.

Başkan Güngör, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na Katıldı

Gaziantep’te gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz” dedi.

Akşit: Sığınmacılar Bölgelerine Geri Gönderilmeli

Zafer Partisi Kurucu üyesi ve Genel Muhasip Hakan Akşit, Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ya da mülteci bulunduğunu belirterek “Geçici mülteciler ile ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Başkan Güder'den Söylemez Ve Akagündüz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Olağan Genel Kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, TUSAŞ Genel Müdürü Kotil’i Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti.

Başkan Güder: '500 Binin Üzerinde Fidanı İlçemizle Buluşturduk'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'de Belediyeye ait fidan üretim tesisini gezdi ve bugüne kadar 500 binin üzerinde fidanı ilçeyle buluşturduklarını belirtti.

Başkan Güngör: Şehrimize Yakışır Bir Stadyum İnşa Edeceğiz

Stadyum alanlarında devam eden dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Hanefi Mahçiçek Stadyumu yerine yeni inşa edeceğimiz stadyum ve spor kompleksi için projemizi hazırladık.

Mansur Yavaş Geçici Barınma Merkezlerindeki Gençlerle Buluştu

Öğrenci dostu kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentteki üniversiteleri tercih ederek okumaya gelen gençlere de desteklerine devam ediyor.

TÜGVA Öğrencileri, Battalgazi’ye Hayran Kaldı

‘Battalgazi ve Gençlik Projesi’ kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğrencileri, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan “Kırkgöz Sahil Parkı Proje”sini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Başkan Büyükkılıç, Gençlerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen ‘Başkan, Gençlerle Buluşuyor’ programına katıldı.

Başkan Samanlı’nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Sivas’a Yeni Bir ‘Kadın Konukevi’ Kazandırılacak…

Sivas Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında ‘Kadın Konukevi’ yapılmasına dair protokol imzalandı.

Yazar Kapaklıkaya, Battalgazi'de Sevenleriyle Buluştu

'Aile Akademisi' programının konuğu Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Battalgazi'deki hayranlarıyla bir araya geldi.

Başkan Güngör: Türkoğlu’nun Standardını Artırmaya Devam Edeceğiz

Türkoğlu’nda görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Tüm ilçelerimizde ve yerleşim yerlerimizde olduğu gibi Türkoğlu’nda da ulaşımdan altyapıya, üstyapıdan turizme, eğitime ve sosyal yardımlara tüm alanlarda yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kiraz' Türkiye Yüzyılı' vizyonu 'Sefalet Yüzyılı'

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunun aslında Sefalet Yüzyılı olduğunu belirtti.

Başkan Büyükkılıç, Pastırma Doğrayarak Hünerlerini Sergiledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın ilk iş gününde Kazancılar Çarşısı sarrafları ile pastırma, sucuk satışı yapan esnafı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, esnaf ziyaretinde pastırma doğrayarak hünerlerini de sergiledi.

Şehrimize Hizmet Noktasında Yüksek Koordinasyonla Çalışıyoruz

64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile birlikte AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında yüksek bir koordinasyonla çalışıyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç Kayseri, Turizm Potansiyeli Yüksek Bir Şehir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Kayseri'nin turizm potansiyelinin konuşulduğu toplantıya katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Kentin Turizm Potansiyelini Artırmak İçin Çalışıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, karavan ve kanyon turizminin önemine dikkati çekerek Gazi şehrin turizm potansiyelinin arttırılması için federasyonlarla ortak çalışmalar yürütüleceğini söyledi.

Toplam 3476 haber.