Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gürkan, Abdal Musa Lokması Ve Aşure İkramı Etkinliğine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan İlçesi Tecirli Mahallesinde düzenlenen Abdal Musa Lokması ve Aşure İkramı Etkinliğine katıldı.

Başkan Güngör, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na Katıldı

Konya’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz.

Çalık: Türkiye Yüzyılını İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Gazeteciler cemiyeti ziyaretinde Malatya ve ülke gündemini değerlendirirken; “Hem Türkiye’ye, hem de Malatya’ya çok önemli hizmetler, bugüne kadar sunduk, yarında Allah nasip ederse 2023 yılında da, sonrasında da sunmaya devam edeceğiz. Bu sunuşu yaparken de, Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz.” dedi.

Bilgin Kadın Girişimcilerimizin Daima Yanındayız…

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) kapsamında mikrokredi kullanarak kendi işini kuran Sivaslı kadın girişimciler, Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Üreten Mikrogirişimci Kadınlar Buluşması’nda bir araya geldi.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya’yı Her Geldiğimde Gelişmiş, Kalkınmış Ve İlerlemiş Görüyorum

Fidancılar Ve Peyzajcılar Sitesi Yönetiminden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi Kooperatif Başkanı Abuzer Yumrutepe ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Türkiye Terziler Federasyonu’ndan Başkan Büyükerşen’e Ziyaret

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Hazır Giyim Sanatkârları Federasyonu Başkanı Ali Safa Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Gürkan: Yapılacak Görev Paylaşımı Sonrası Herkes Üzerine Düşen Görevi En İyi Şekilde Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından geniş katılımlı karla mücadele toplantısı düzenlendi.

30 Milyon Tl’lik Yatırım… Başkan Güngör: Daha Yeşil Bir Kahramanmaraş

Onikişubat Hürriyet Mahallesi’nde devam eden Kuzey Park projesi ile ilgili bilgiler aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde ulaşılabilir, standardı yüksek, aktif ve her yaştan vatandaşımızın gelip konforlu ve keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanların varlığını çok önemsiyoruz.

Çalık: PKK ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı için, “38 yılda 5 bin 724 sivil vatandaşımızı katleden, 11 bin 451 vatandaşımızı da yaralayan kan ve gözyaşından beslenen bölücü terör örgütü PKK ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan Raylı Sistem Hattı Çalışmalarına Yakın Markaj

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Raylı Sistem 5. Aşama Talas Mevlana-Furkan Doğan Arası Tramvay Hattı’nın yapıldığı çalışmaları inceleyerek, yakından takip etti.

Başkan Güder, Genç İHH Üyelerine Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç İHH Malatya Şubesinin gönüllü üyeleriyle bir araya gelerek ilçeye ve geleceğe dair fikirlerini aldı.

Başkan Büyükkılıç, KTO Heyetini Kabul Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

Başkan Sekmen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’nde Projelerini Anlattı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mısır’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Hükümetlerarası İklim Değişikliği Zirvesi COP27 görüşmelerinde Erzurum’un Sera Gazı Azaltımı Projesi'ni anlattı.

Başkan Büyükkılıç, TÜSİAD, Türkonfed Ve Orsifed Heyetlerini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Sönmez ile Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (ORSİFED) Başkanı Soner Türküm ve beraberindeki heyetleri makamında kabul etti.

Başkan Güngör: 40 Yıllık Sorun Çözüme Kavuştu

Afşin Belediyesi ve Afşinbey Konut Yapı Kooperatifi iş birliğiyle düzenlenen tapu teslim törenine katılan Başkan Güngör, “Afşin’de 40 yıllık bu sorunun çözüme kavuşması da son derece kıymetli.

Bedrettin Dalan’dan Başkan Büyükerşen’e Ziyaret

İstanbul’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Eskişehir’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi.

Vatandaşlarımızın Memnuniyeti Bizleri Mutlu Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Atabey İskelesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güngör’den Sezai Karakoç İçin Taziye Mesajı

Sezai Karakoç’un vefatının yıl dönümü dolayısıyla taziye mesajı yayımlayan Başkan Güngör, “Fahri hemşehrimiz Sezai Karakoç’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Toplam 3474 haber.