Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Büyükkılıç’tan Kırsala 1 Milyar TL’yi Aşkın Yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerin aralıksız sürdüğünü, görev süresinden bu zamana kadar kırsalda dokunmadık alan bırakmayarak, hizmetlerin ve yatırımların 1 milyar TL’yi aştığını ifade etti.

Geleri Sayın Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

İşveren Güçlü Olduğu Zaman İş Gören De Güçlü Olur

Bilinçli Aile Ve Gençlerimiz Seminerine Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' Aile, Sağlıklı Nesillerin Yetiştirilmesinde Önemli Bir Rol Üstlenmektedir

Xi Jinping, Arap ülkelerine 8 maddelik iş birliği paketi sundu

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 1. Çin-Arap Ülkeleri Zirvesi’nde iki taraf arasındaki pragmatik işbirliğine dair “Sekiz Ortak Eylem”i açıkladı. Xi Jinping, ilk olarak, Çin’in Arap ülkeleriyle kalkınma işbirliği alanında toplam 5 milyar yuan değerindeki yardım projelerinin uygulanmasını ele almakta olduğunu, 30 Arap ülkesinin sunacağı projeleri Küresel Kalkınma İnisiyatifi’ne dâhil edeceğini söyledi.

Büyükkılıç’tan Ticaret Şehri Kayseri’de Yatırım Lideri Vurgusu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası tarafından düzenlenen Sanayi Gecesi’ne katılarak, sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Güngör’den Çağlayancerit’e Yeni Yatırım Müjdeleri

Çağlayancerit’te Vefa Buluşması programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “65 Milyon TL’lik yatırımla Helete’nin altyapısını yeniliyoruz.

Kardeş Belediye Belören'den Başkan Güder'e Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediyesi'nin bölgede örnek çalışmalara imza attığının altını çizen Adıyaman Gölbaşı Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, 'Biz kardeş belediyeyiz. Onun için Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder'i ziyaret ettik ve istişarelerde bulunduk.

Özel Harekât Merkezi Malatya'nın İkinci Şoför Okulu Olacak

Malatya'ya ekonomik anlamda önemli bir katkı sunacak olan Özel Harekât Merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez içerisinde asfaltlama çalışmalarında sona geldi.

Sivas Belediyesi’nden Eşi Vefat Etmiş 12 Aileye Konut Desteği...

Sivas Belediyesi ve Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında imzalanan protokolle eşi vefat etmiş 18 yaş altında en az üç çocuğu olan ve evi olmayan kadınlara 12 adet sosyal konut teslim edilecek.

Başkan Güngör Orman Bölge Müdürü’nü Ağırladı

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı’yı ağırlayan Başkan Güngör, “Nazik ziyaretleri için Sayın Karartı’ya teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Eskişehir’deki Şehircilik Projeleri Ülkeye Örnektir

İstanbul Sanat Tarihi Grubundan Bilge Baş ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Başkan Çınar ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Astarcı Gençlerle Buluştu

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine Yeşilyurt'un köklü tarihini tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yeşilyurt Lezzet Caddesindeki konakları ve müzeleri de inceledi.

Başkan Büyükkılıç İle Kayseri, 30 Büyükşehir Arasında Yine Zirvede

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bütçesinden yatırıma en çok kaynak ayıran belediye olarak bir kez daha Türkiye’de ilk sırada yer aldı.

Başkan Gürkan Devlet Olarak Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanında Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Konurtay ve Gökçe Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Güngör Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Zübeyde Hanım Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Bizler her zaman sahadayız, hemşehrilerimizle iç içeyiz.

Xi Jinping,Tunus Devlet Başkanı Kays Said ile görüştü

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, bugün Riyad’da Tunus Devlet Başkanı Kays Said’le görüştü.

Oltu’ya Fabrika Yapıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Oltu’da ilçe istihdamına katkıda bulunmak adına yerleşim yerinde çuval fabrikası inşa ediyor.

Mv. Fendoğlu Kırsal Bölgeye Yatırım Destekleri Verilmeli

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda Tarım ve Orman Bakanlığı bütçesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına yaptığı konuşma da

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Yönetimine Ziyaret

Başkan Gürkan' Ticaret Borsası Her Zaman Fikirlerine Başvurduğumuz Bir Meslek Odasıdır'

Toplam 3529 haber.