Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Vatandaşlarımızın Memnuniyeti Bizleri Mutlu Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Atabey İskelesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güngör’den Sezai Karakoç İçin Taziye Mesajı

Sezai Karakoç’un vefatının yıl dönümü dolayısıyla taziye mesajı yayımlayan Başkan Güngör, “Fahri hemşehrimiz Sezai Karakoç’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Bütçe görüşmelerinde gerginlik

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında gerginlik yaşandı.

Ağbaba' Bu İnancın Hünkârı Barışın ve Kardeşliğin Tohumlarını Ekti'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, cemevleri düzenlemesine ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada devletin bir inancı tayin edemeyeceğini ve Alevilerin ibadethane taleplerinin 'fatura ve imar sorununa' indirgendiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç’a STK Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Muhammed Ali Temel ve federasyon yönetimi ile TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Osman Atıcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ayrı ayrı kabul etti.

Moldova Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Moldova'nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ağbaba: Malatya’da Siyasete Devam Edeceğim

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba, yeniden Malatya’dan milletvekili adayı olacağına işaret ederek “Malatya’da doğdum, Malatya’da yaşayacağım.

Başkan Şahin, Cop27’de Yeşil Yatırımları Anlattı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye için yeşil kalkınmanın büyük bir avantaj doğuracağına değinerek “Yeşil ekonomiyi yönetebilirsek önümüzde büyük bir fırsat var” dedi.

Başkan Güngör: Her Zaman Yavrularımızın Yanındayız

Çocuk Evleri’nde kalan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugün bizlerle birlikte olan tüm yavrularımıza teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.

Xi Jinping’ten IMF’ye çağrı: Düşük gelirli ülkeler için SDR süreci hızlandırılmalı

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping bugün 17. G20 Liderler Zirvesi’nin açılış oturumunda bir konuşma yaptı.

Seçer Biz Kıbrıs'ı Bir Parçamız Olarak Görüyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 39’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tebrik kabulüne katılarak, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli'yi kutladı.

Başkan Büyükkılıç’tan Örnek Olacak Togg Jesti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, örnek teşkil etmesi için 16 ilçe belediye başkanlarının yerli ve milli otomobil TOGG’u hizmet aracı olarak kullanması için Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden talepte bulunacaklarını söyledi.

Pektaş: Malatya Batıdaki Birçok Şehri Hizmet Olarak Geçmiş Durumda

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen ve Tarihçi Adnan Baycar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Altı Siyasi Parti Genel Başkanının Ortak Açıklaması Teröre Geçit Vermeyeceğiz!

Dün (13 Kasım 2022) İstanbul Taksim’de meydana gelen hain terör saldırısını toplantımızın öncelikli gündem maddesi olarak ele aldık.

Başkan Büyükkılıç’ın Dua Alan Projesi, Türkiye’de Örnek Gösteriliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatı ile hayırseverler işbirliğiyle hayata geçirilen ve hasta yakınlarından dua alan Hasta Yakınları Misafirhanesi, tüm Türkiye’de takdirle karşılanırken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de örnek gösterildi.

Doğanşehir halkının doğalgaz ve konut talebi gündeme getirildi

Malatya'nın Büyükşehir olmadan önce Doğanşehir İlçesine bağlı belde olarak hizmet veren Sürgü, Erkenek ve Kurucaova mahalle sakinleri Doğalgaz ve TOKİ tarafından yapılması planlanan Sosyal Konut Projesinde yer alma beklentisi içindeler.

AK Partili Çalık: Kayısı 5 Yılda 1,4 Milyar Dolarlık Döviz Girdisi Sağladı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya kayısısında son 5 yılda 467 bin ton kuru kayısı ihracatın gerçekleştirildiğini, bu ihracat ile 1 milyar 384 milyon dolar Türkiye ekonomisine katkı sağlandığını açıkladı.

Genç Girişimcilerden Büyükerşen'e Ziyaret

Atayurt Okulları Girişimcilik Kulübü üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç Kayseri, Büyükşehir İle ‘Festivaller Şehri’ Oluyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanına özel önem veren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla kentte 1 yıl içerisinde Çocuk Festivali’nden Gençlik Festivali’ne, Avrupalı Türkler Festivali’nden Kayseri Altın Eller Festivali’ne kadar birbirinden renkli ve özel festivaller düzenledi.

Toplam 3476 haber.