Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Güder: 'Eğitime Öncelik Gençlere İse Ayrıcalık Tanıyoruz'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Lise Öğrencileri İle Söyleşi Yaptı

Gürkan' Adil Ve Adaletli Olarak Davranmalıyız'

Malatya Kent Konseyi Malatya'nın Gönüllüleri İle Kent İçin Bir Araya Geldi

Büyükkılıç Kayseri’mize Yol Göstermek Yetiyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Yazar Ercan'dan Battalgazi'deki Ailelere Önemli Şifreler

Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Aile Akademisi' programının son konuğu Dijital İletişim Uzmanı-Yazar Said Ercan, 'Dijital Çağda Ailenin Önemi' konulu konferansıyla Battalgazi'deki sevenleriyle buluştu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Bu Kez Karacaören’de Vatandaşlarla Buluştu

İlçe ilçe gezerek sorun ve talepleri yerinde dinleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu kez Altındağ ilçesi Karacaören Mahallesi’nde muhtarlar, dernek başkanları, site yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer, Türkonfed 24. Girişim Ve İş Dünyası Zirvesi’ne Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’ne katıldı.

AK Partili Çalık Malatya’ya 39 milyar TL’lik yatırım yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

Büyükkılıç, Toplu Ulaşım Şoförleri İle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dünya Şoförler Günü kapsamında Toplu Ulaşım Şoförleri Buluşma Toplantısı’nda şoförlerle bir araya geldi.

Başkan Güngör: Göksun’a Yakışır Bir Mekân

Göksun’da Celal Erzurum Millet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla bu mekân Göksun’umuza çok yakıştı.

Başkan Büyükkılıç İki Devlet Bir Millet

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, SOCAR Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen Kardeşlik Destanı Gösterisi’ni, Kayserigaz personeli ve Kayserililer ile birlikte izledi.

Avrupa Birliği, Çin’le yatırım anlaşması sürecini hızlandıracak

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping bugün başkent Beijing’de Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya geldi.

Büyükşehir İle Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Ortak Proje

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Hava Kalitesi Daire Başkanı İrde Çetintürk Gürtepe ve beraberindeki heyeti kabul etti

Başkan Güder Gönül Belediyeciliği Bizim Yol Haritamız Oluyor

Gönül belediyeciliği kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamayı sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Kuyumcular Odası'ndan Başkan Gürkan'a Plaketli Teşekkür

Gürkan' Kuyumcu Esnaflarımız İçin Güzel Marka Bir Çarşı Yapıldı'

Bakan Varank: Bu Kadar Yazılımcı Yurt Dışına Gitmiş Değil!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Son bir yılda 30 bin yazılımcı ülkeden gitti" ifadesinin doğru olmadığını belirterek, "Bu, altı boş bir rakam. Bu kadar yazılımcı yurt dışına gitmiş değil." dedi.

Başkan Güngör, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’na katıldı.

Ağbaba: Sözleşmeliler Arasında Ayrımcılık Yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba iktidarın sözleşmeli personellere yönelik kadro düzenlemesi hakkında açıklamada bulundu. Ağbaba “Kadro düzenlemesinde iktidar sözleşmeli personellerin arasında ayrımcılığa başvurmuş, sözleşmeli personellerin tamamına memuriyet hakkı tanımamıştır.

Kadın Voleybolculardan Başkan Güder’e Şampiyonluk Sözü

Kadınlar Voleybol 2. Lig 16.grupta namağlup şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü başkanı, antrenörü ve oyuncuları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadın voleybolcular, Başkan Güder’e şampiyonluk sözü verdi.

Toplam 3529 haber.