Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gürkan ve Vali Şahin Güney Kuşak Yolunda incelemede bulundular

Yolumuz Görsel Zenginlik Ve Güvenli Ulaşıma Katkı Sağlayacaktır

Başkan Güngör Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Tuzcuoğlu’nu Ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ‘Türkiye Yüzyılı Konuşmaları’ temalı konferansa katılmak için şehre gelen Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu’nu misafir etti.

Başkan Büyükkılıç’tan 9 Saatlik Yatırım Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının yer aldığı kurmaylarıyla, 2022 yılını değerlendirip 2023 yılı yatırımlarını kapsamlı bir şekilde ele aldığı 9 saatlik bir ‘Yatırım Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Şehrimize 4 Milyar Tl’lik Yatırım Kazandırdık

AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “2019 yılından günümüze kadar KASKİ dâhil şehrimize toplamda 4 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık.

Macaristan da Kuşak ve Yol ağına katıldı

Çin Devlet Konseyi Üyesi ve Dışişleri Bakanı Wang Yi, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile video konferans yoluyla görüşerek, hükümetler arası Kuşak ve Yol iş birliği komitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

MHP Mv. Fendoğlu' Sadakatimiz Devletedir'

MHP MYK Üyesi Malatya Mv. Fendoğlu, 'Türk Milleti Yüzyıllık Yemininden Dönmeyecek, Kardeşlik Hukukunu İhlal Etmeyecek'

Başkan Gürkan Ve Vali Şahin Malatya CİTY'DE İncelemede Bulundu

Malatya City Avm Bulunduğu Lokasyon İle Bölgede Önemli Bir İhtiyacı Gidermiş Olacaktır

Başkan Güder KYK Yurdu Öğrencileriyle Buluştu

Her platformda gençlerin en büyük destekçisi olmayı başaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe sınırları içerisinde bulunan Eşref Bitlis KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Başkan Büyükkılıç’tan Esnaf Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de ticaretin kalbinin attığı yerlerin başında gelen Yeraltı Çarşısı, Sahabiye Medresesi ve Sivas Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Güder, Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Battalgazi'de belediyecilik yatırımlarının yanı sıra 'İnsan odaklı hizmet' anlayışıyla da büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Başkan Çınar Tescil Belgeleriyle Yerel Ekonominin Kalkınmasına Destek Sunuyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyinin girişimleri neticesinde Türk Patent ve Marka Kurumundan alınan ‘Malatya Tarhanası’ Coğrafi İşaret Tescil Belgesini Çavuşoğlu Buğday Pazarındaki 'Halaoğlu Malatya Tarhanası' işletmesine teslim etti.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de 12.12.2022 Yoğunluğu

Rakamsal olarak yüzyılın şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.2022 tarihinde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, bu özel günde evlenmek için Battalgazi Belediyesi’ne başvurdu.

Başkan Güder Başarının Anahtarı İstişarede Saklıdır

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda ilçede görev yapan muhtarlar ve eski belde belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güngör’den Buluntu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Güngör, “Tüm paydaşlarımızla yaptığımız istişarelerle şehrimizi çok daha ileriye taşımak için gayret ediyoruz” dedi.

Gençlerin eğitimi için işbirliği İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden STK’larla protokol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir’de eğitim alanında faaliyet gösteren 6 vakıf ile iş birliği protokolü imzaladı.

Geleceğe Bırakılacak En Değerli Hazine Tertemiz Ve Yaşanabilir Bir Çevredir

‘Sıfır Atık’ bilincini öğrencilere aşılamak amacıyla Yeşilyurt İlçesindeki okullarda çevre eğitimlerine aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İbni Haldun Anadolu Lisesinde ‘Sıfır Atık ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitimi’ etkinliği düzenledi.

Başkan Fatma Şahin, Avrupa Belediyeler Ve Bölgeler Konseyi Başkan Yardımcısı Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Siyasi Komite Toplantısı’nda CEMR Başkan Yardımcılığına seçildi.

Başkan Büyükkılıç’tan Yerli Ve Milli Üretim Hamlesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası dolayısıyla yerli ve milli üretime dikkat çekerek, “Kendi öz kaynaklarımızı oluşturmaktan başlayarak her alanda yerli ve milli ürünler ortaya koymalı ve kendi ürünlerimizi tüketmeliyiz” dedi.

Mv. Çakır, Mecliste Konuştu

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır' KOSGEB son 19 yılda 31 milyar TL değerinde destek ödemesi yaptı'

Toplam 3529 haber.