Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gürkan: MTÜ Bilimsel Çalışmalara Ev Sahipliği Yapacaktır

Rektör Bentli'ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunan Başkan Gürkan' Turgut Özal Üniversitesi Adına Yakışır Bilim ve İlim Yuvası Olacaktır'

Mv. Bakbak Battalgazi'deki Tarihi Mekanlara Hayran Kaldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, tarih başkenti Battalgazi'de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Arslantepe Höyüğü'nü ziyaret etti.

Seçer Ben Vazifemi Yaparım Ama Gözlerimi Kapatmam

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2022-2023 sanat sezonunu, Haldun Taner’in “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı müzikal oyununun prömiyeriyle açtı.

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Kayseri Tanıtımı Programına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Lefkoşa Turizm Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Acenteleri ile bir araya gelerek, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Kayseri Tanıtımı ve Kayseri Gezisi konulu programa katıldı.

2023 Seçimlerinden Yeni Bir Zaferle Ayrılmak İçin Sürekli Sahadayız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ak Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’yi Misafir Etti

Oktay, Ankara-İstanbul Ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmet Nasıl Yapılır Görsünler

Çeşitli temas, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milletvekili Bakbak, Ak Parti Battalgazi İlçe Teşkilatıyla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Malatya’ya gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilat başkanları ve üyeleri bir araya geldi.

Tarım Ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin Dünya Kadın Çiftçiler Günü Mesajı

Fedakarlık ve sevginin kaynağı olan kadınlar, toplumların yarınlarının güvencesidir.

İletişim Başkanı Altun: Türkiye Mazlum Coğrafyalara Umut Oluyor

Kahramanmaraş 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda düzenlenen konferansta vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Fahrettin Altun, “Türkiye; ekonomiden dış politikaya, terörle mücadeleden insani yardımlara, attığı her adımda kendi tarihsel tecrübesini, kültürel gerçekliğini, felsefi derinliğini, stratejik imkânlarını, siyasi müktesebatını ve iddialarını merkeze alıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 1027 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle toplu sünnet şöleni düzenleyecek.

Büyükkılıç Hayırsever Denilince Akla Kayseri’miz Geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un teşrifleri ile Develi Kayseri Üniversitesi Seyrani Kampüsü’ndeki hayırseverler sayesinde yapılan toplu açılış töreni ve hayırseverler buluşmasına katıldı.

CHP'den Dezenformasyon Yasasına Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz, TBMM Genel Kurulunda dün gece kabul edilen “Dezenformasyon İle Mücadele Yasası”nı eleştirerek “Saray iktidarı, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının son yasama yılını bir sansür ve otosansür yasası ile açtı” dedi.

Çin’den dünyaya çağrı: Afrika’ya verilen yatırım sözlerini tutun

Çin’in Birleşmiş Milletler Daimi Temsilci Yardımcısı Dai Bing, gelişmiş ülkelere Afrika’ya yönelik iklim finansman yardımı sözünü bir an önce yerine getirme çağrısında bulundu.

Başkan Fatma Şahin 11. Ulusal Hidroloji Kongresi’nin Açılışında Konuştu

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) 2022’de 11’incisini gerçekleştirdiği Hidroloji Kongresi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Kongrenin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Coğrafya kader mi?” başlıklı sunumla yaptığı konuşmasında, Gaziantep özelinde suyun haritası, yapılan çalışmalar ve yeşil şehir hedefinde suyun haritasından bahsetti.

Başkan Güngör’den Ünlü İsimlere Kültür Yayınları Hediyesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kampüs Fest kapsamında KSÜ’de gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için şehre gelen Gazeteci Zafer Şahin, Hüseyin Taha Karagöz, Cüneyt Polat ve Mücahit Süleyman Daldallı’yı makamında ağırladı.

Mansur Yavaş Başkent Ankara’mız İyiliğin Ve Dayanışmanın Kenti Olmaya Devam Edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın Başkent oluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla davet düzenledi.

Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek İle Van’da Ges Açılışına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte RHG Enertürk Enerji’nin Van-Arısu Güneş Enerji Santrali’nin açılış törenine katıldı.

Gaziantepli Muhtarlar Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Muhtarlar Bilgi Yarışması yapıldı.

Çalık: Şehir Geçişi-Battalgazi yolunun ihalesi yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti hükümetleri boyunca Malatya’nın karayolları ulaşım ağına toplam 11 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını belirterek, “22 kilometrelik Malatya şehir geçişi, 7.9 kilometrelik bisiklet yolu yapımı ile 7 kilometrelik Battalgazi il yolunun BSK kaplamalı yol yapım ihalesi dün sonuçlandı, en kısa sürede işe başlanılacak daha rahat ve konforlu ulaşıma kavuşulacak” dedi.

Toplam 3476 haber.