Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ankara Büyükşehir İle Ahbap Derneği Arasında Bilim Ve Sanat Kampüsü Protokolü İmzalandı

Eğitimde fırsat eşitliği için çalışmalarını hızla sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, AHBAP Derneği ve INFINIA Mühendislik iş birliği ile “AHBAP Bilim Sanat Kampüsü” adındaki çocuklara ve gençlere yönelik yeni nesil eğitim metotlarının uygulanacağı merkezi faaliyete geçirecek protokolü imzaladı.

MHP'den sert anket tepkisi

Fendoğlu, “Sahada MHP’yi görünce titreyenler masa başı oyunları ile anket yapıyorlar”

Gürkan: İtfaiye Personellerimiz Fedakârca Çalışıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatını makamında ağılayarak, göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı tebrik etti.

MHP İl Başkanı Samanlı' Malatya Tanıtım Günleri Amacından Sapmıştır'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Tanıtım Günleri Tepkisi

Yılmaz: Belediye Başkanları İsrafa Son Verin

İYİ Parti Malatya İl başkanı Hakan Yılmaz, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Avrupalı Misafirler, Büyükşehir’in Erciyes Kadar Görkemli Sergisine Hayran Kaldılar

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kayseri’ye gelen Avrupalı büyükelçiler, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan 3 bin 917 eserle “Erciyes’in İhtişamından Sanatın Zirvesine” Yıl Sonu Sergisi’ni gezdi. El emeği eserleri inceleyen büyükelçiler, sergiye hayranlıklarını dile getirdiler.

Başkan Büyükkılıç, 1 Bakan Yardımcısı Ve 3 Büyükelçiyi Makamında Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nicolaus Meyer Landrut, Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pavel Vacek ve Moldova Büyükelçisi Dmitri Croitor’u makamında ağırladı.

Başkan Samanlı’nın Gaziler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Gaziler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Canbay: Ekonomiyi Faiz Batırdı

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yaşar Canbay 'Ülkemizin kalkınabilmesi ve ekonomik problemlerin ortadan kalkması için faizsiz bir ekonomik düzenin olması gerekiyor. İnsanlar beni faiz batırdı diyor. Faiz ateştir, düştüğü yeri yakar. Faize düşen batar.' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir İle Milletvekili Ersoy’dan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile makamında bir araya geldi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ostim Sanayicileriyle Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi şeffaflık, katılımcılık ve ortak akıl anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Büyükkılıç Ahilik Felsefesi Kayseri’ye Yakışıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleşen 35. Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı. Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Ahilik felsefesi Kayseri’ye yakışıyor” dedi.

Başkan Güngör: Açılışa Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir

Hedeflenen sürede tamamlanarak bugün trafiğe açılacak Kanlıdere’nin yeni köprüsünde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Hamdolsun temel atma törenimizde söz verdiğimiz gibi bu projemizi de 89 günlük sürede tamamladık ve bugün de trafiğe açıyoruz. Kahramanmaraş’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MHP’Lİ KALYONCU: Karaburun Bilim Kongresi HDP ve LGBT Dayanışmasının Maskesidir!

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan KALYONCU’nun, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 15 Eylül 2022 günü başlayacak Karaburun Bilim Kongresi dolayısıyla yaptıkları açıklama şöyledir;

Başkan Seçer Kimsenin Hakkına Tecavüz Ettirmem

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı 1. Birleşim Toplantısı’nda gündem dışı konuşmaların ardından, birimlerden gelen 25 ve komisyonlara havale edilen 17 olmak üzere toplam 42 madde görüşüldü.

Başkan Büyükkılıç Sağlık Alanında Yapılan Yatırımlar Yüz Akımız Olmuştur

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın döneminde ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ felsefesiyle insana verilen değer ve sağlık alanında yapılan yatırımlar, yüz akımız olmuştur” dedi.

Başkan Kahveci, Battalgazi’mizin Tercihi Yine Ak Parti

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde başlatılan AK Nokta kampanyası, Malatya ili Battalgazi ilçesinde de devam ediyor.

Başkan Gürkan; Ahilik Dürüstlük Demektik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda gerçekleştirilen 35’inci Ahilik Kültür Haftası kutlama etkinliklerine katıldı.

Ağbaba’dan Sadıkoğlu’nun Seçim Ofisine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde partinin il yöneticileriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun seçim ofisini ziyaret etti.

Toplam 3476 haber.