Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Büyükkılıç: Aspir Yağında İlk Sırada Olacağız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 16 ilçedeki 820 üreticiye, 40 bin dekar alanda ekimi yapılan toplam 191 bin kilogram aspir tohumu dağıtıldığını belirterek, “Gerçekleştirilen projelerle aspir yağında ilk sırada olacağız” diye konuştu.

Başkan Seçer Aydıncık, Bozyazı Ve Anamur’da Vatandaşla Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe ziyaretlerini sürdürmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şehidin annesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

AK Partili Çalık: Tütün üreticisinin dün olduğu gibi bugünde yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükkılıç, Tarihi Agios Dimitrios Kilisesi’nin Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçe ziyaretinde, tarihi Agios Dimitrios Kilisesi’ndeki çalışmaları da yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

AK Partili Çalık: Doğanyol’da 650 konut inşa edildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrası Doğanyol’un yeniden inşa edildiğini belirterek, “Deprem sonrası hemen bütün imkanlarımızı seferber ettik.

AK Partili Çalık: “Derdimiz vatan ve millet. Vatandaşımızın derdi neyse bizim derdimiz o”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “6’lı masada kimlerin nerede oturduğunu, 6’lı masanın altındakinin kim olduğunu, hangi terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu herkes iyi biliyor. Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Hep Birlikte Kahramanmaraş İçin Çalışıyoruz

Şehir merkezinde AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz ve şehrimiz için tüm kadrolarımızla koordinasyon içinde omuz omuza çalışıyoruz” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Ulukent Ve Doğukent Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent ve Doğukent Mahallelerini ziyaret etti.

Özhaseki Ve Büyükkılıç’tan İncesu Çıkarması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı düzenledi. Büyükkılıç ve Özhaseki toplantının ardından İncesu esnafını da ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş'ta Hayır Çarşısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında

Başkan Şahin, Fırat Ve Beybahçe’de Mahalle Ziyaretlerini Sürdürdü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şahinbey ilçesine bağlı Fırat ve Beybahçe mahallelerine gitti.

Başkan Güngör: Birlikte Yürüyeceğiz

Cumhur İttifakı İstişare Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İlk günkü heyecan ve inançla 2023 ve nice zaferlere birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Başkan Büyükkılıç’a STK Temsilcilerinden Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Kayseri Koordinatör Şube Başkanı Osman Atıcı ve beraberindeki heyet ile Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Akbıyık ve oda yönetimini makamında ayrı ayrı kabul etti.

Başkan Karakuş' Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş son yıllarda Sulama Birliklerinde meydana gelen anlamsız uygulamalara, Sulama suyundaki Aşırı Zamlara, Personeller ile ilgili ayak oyunlarına sert tepki göstererek ' Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?' dedi.

İzmir Kitap Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Soyer: İzmir’in gelecek yüzyılı için bu fuar başka anlam taşıyor

AK Partili Çalık: 2023’e Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu.

Göksun’da İki Yatırımın Açılışı Gerçekleştirilecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun’da hayata geçirilen ‘Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi’ ile ‘Şehir Meydanı’ projelerinin 18 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da açılış töreni gerçekleştirilecek.

Toplam 3482 haber.