Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Karakuş' Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş son yıllarda Sulama Birliklerinde meydana gelen anlamsız uygulamalara, Sulama suyundaki Aşırı Zamlara, Personeller ile ilgili ayak oyunlarına sert tepki göstererek ' Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?' dedi.

İzmir Kitap Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Soyer: İzmir’in gelecek yüzyılı için bu fuar başka anlam taşıyor

AK Partili Çalık: 2023’e Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu.

Göksun’da İki Yatırımın Açılışı Gerçekleştirilecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun’da hayata geçirilen ‘Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi’ ile ‘Şehir Meydanı’ projelerinin 18 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da açılış töreni gerçekleştirilecek.

Battalgazi'deki Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile ilçede hayata geçirdiği ve Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan 30 milyon maliyetli 'Kırkgöz Sahil Parkı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Konfederasyonu üyelerinden Başkan Soyer’e ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Konfederasyonu üyesi federasyon başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Seçer, Mersin İdman Yurdu'nun 97. Kuruluş Coşkusunu Taraftarlarla Birlikte Yaşadı

Başkan Seçer, Mersin İdman Yurdu'nun 97. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliğine katılarak, coşkuyu asırlık çınara gönül vermiş taraftarlarla birlikte yaşadı.

Uluslararası 4. Gastroantep İstanbul’da Tanıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde 15-18 Eylül tarihleri arasında, bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için İstanbul’da ulusal basın temsilcilerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Başkan Güngör Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ve hitaplarıyla gerçekleştirilen toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Büyükkılıç’tan Kaski’de Yatırım Değerlendirme Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nde yatırım değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Büyükkılıç, KASKİ’nin birimlerinde de incelemelerde bulundu.

AK Partili Çalık: Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya Tabipler Odasını ziyaret ederek, Emeksiz Caddesindeki esnafla bir araya geldi.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanımızı Malatya'ya davet ettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’ya davet ettiklerini açıkladı.

Büyükkılıç: Ak Sevdamızla Ak Parti’mizin 21. Kuruluş Yıl Dönümü Bir Kez Daha Kutlu Olsun

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti’nin 21. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Sarımsaklı Barajı mesire alanında “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşması” programına katılarak, AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Bakan Kurum: Büsem’de 150 Bin Gaziantepli İstihdam Edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi’ndeki Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi’nde (BÜSEM) incelemelerde bulundu.

El Birliğiyle Tüm Mağduriyetleri Ortadan Kaldıracağız

Yıldızevler Konut Yapı Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Yıldızevler Toplu Konut üyeleriyle bir araya gelerek yeni yol haritamızı belirledik.

Başkan Büyükkılıç, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı İle Kayseri Yatırımlarını Görüştü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde, kış turizmi öncesi Rusya’dan charter seferlerinin Kayseri’ye inmesi konusunda talepte bulundu.

Bakan Murat Kurum Nizip İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi En Geç 2023 Yılının Başında Devreye Alınacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Belediyesi ve İller Bankası ortaklığında yapımı devam eden Nizip İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ni inceledi.

Gürkan: Balıkçılık OSB Malatya’ya Büyük Oranda Bir Katma Değer Sağlayacaktır

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte ilimizde kurulması planlanan Tarıma Dayalı Su Ürünleri Yetiştiriciliği Organize Sanayi Bölgesi hakkında Arguvan ilçesinde incelemelerde bulundular.

Başkan Şahin, Gastroantep İçin Sektör Temsilcileriyle Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için kentin sektör temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Toplam 3486 haber.