Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Seçer, İstiklal Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Esnafa ‘Hayırlı İşler’ dileyen Başkan Seçer, vatandaşlarla da sohbet etti.

Milletvekili Tüfenkci Kuluncak'da partililerle bir araya geldi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Çalık’tan Yeşilyurt, Kuluncak ve Doğanşehir’e Müjde

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Yeşilyurt Çırmıktı’daki eski kaymakamlık binası çok fazla yükü taşıyamıyordu.

Gaziantep Büyükşehir, Sulama Kanallarında Kapalı Sistem Kullanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesinde bulunan Burç Göleti’ne bağlı açık trapez sulama kanallarının kapalı sulama kanalı sistemine geçmesiyle buharlaşmayı önleyerek su kaybını azaltılarak daha fazla alanın sulanacağını belirtti.

AK Partili Çalık: Kale’yi yeniden inşa ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale’yi yeniden inşa ettiklerini belirterek, ilçenin turizmin merkezi olacağını söyledi.

Gürkan: Yapılan Ve Yapımı Devam Eden Hizmet Ve Yatırımlarla Alakalı İstişarelerde Bulunuyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yapılan ve yapımı devam eden hizmet ve yatırımların hızlı bir şekilde nihayetlenebilmesi için Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunuyor.

AK Partili Çalık: Malatya’ya önemli yatırımlar yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımların devam ettiğini söyledi.

Doktor Başkan’dan Diş Hekimliği Mesleğine Altın Bilezik Vurgusu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet törenine katılarak, “Gerçekten altın bilezik olarak nitelendirilebilecek olan bir meslektir” dedi.

Çalık: Pütürge’mize Çok Önemli Hizmetler Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Pütürge’mize çok önemli hizmetler yaptık.” dedi.

Başkan Güder'e Bir Tebrikte Mv. Çakır'dan

AK Parti Mv. Çakır Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in kadim ilçe Battalgazi'yi geleceğe taşıyacak projelerinden bir tanesi olan 'Kırkgöz Sahil Parkı Proje' alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’tan Koramaz Vadisi Ve Ağırnas’a Yakın Takip

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan doğa harikası Koramaz Vadisi ile Mimar Sinan’ın doğduğu topraklar olan Ağırnas’ın hak ettiği değere ulaşabilmesine yönelik bölgeye yakın ilgi göstermeye devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

2 yıl 6 ay geçerli olacak olan toplu iş sözleşme ile işçiler maaşlarına yüzde 89 oranında zam alırken, diğer sosyal haklarında eklenmesi ile bu oran yüzde 100'e ulaştı.

Başkan Şahin, Gazi Şehrin Turizmi Hakkında Konuştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazi şehrin kültürel ve tarihi potansiyelinin turizm altyapısının lojistik gelişmelerle birlikte dünyaya açılacağını kaydetti.

Dünyada İlk Ve Tek Harita Tabanlı Açık Veri Paylaşımı Şeffaf Ankara’ Başladı

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve daha şeffaf bir yönetim modeli için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri şimdi de yeni bir veri paylaşım platformu olan “Şeffaf Ankara” ile buluşturdu.

Milletvekili Ersoy’dan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Seçer, Büyükşehir’in YKS Tercih Danışmanlığına Başvuran Öğrencilerle Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin uzman eğitimci kadrosuyla ücretsiz olarak öğrencilere YKS tercih danışmanlığı desteği sunduğu Kongre ve Sergi Sarayı’nı ziyaret etti.

Kiraz' 20 Yılda Ülkeyi Bitirdiler'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, artan maliyetlerin çiftçilerin üretim yapmasını zorlaştırdığını, hayvan üreticilerinin ise bitme noktasına geldiğini söyledi.

Büyükşehir Kentsel Dönüşümde Türkiye’ye Örnek Olmaya Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşümde ortaya koyduğu projelerle Türkiye’deki yerel yönetimlere örnek olmaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç’a Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan ve STK’lardan Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Topuz ve dernek üyeleri ile Hacılar Genç İş Adamları Derneği (HAGİAD) Başkanı Fatih Erkan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Toplam 3480 haber.