Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Büyükkılıç, Tomarza’da Yurt Temeli Attı, Dikimevinde İncelemede Bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde, Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenine katıldı, Tomarza Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile faaliyete açılan dikimevinde incelemelerde bulundu.

Başkan Seçer Hayat Pahalılığı Emeklileri Daha Fazla Etkiliyor

Başkan Seçer, ‘Emekliler Haftası’ dolayısıyla, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamda ağırladı.

Mv. Fendoğlu Medik Barajı Yazıhan Sulaması ve Rehabilitasyonu Projesini Meclise Taşıdı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Fendoğlu ' Medik Barajı Yazıhan Sulaması ve Rehabilitasyonu Projesinin Yatırım Planına Alınmasını Talep Etti.'

Yollar, Parklar, Altyapı… Mansur Yavaş Yeni Projelerini Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görevde 3’üncü yılını doldurmasının ardından hayata geçirilen, devam eden ve tamamlanan 110 projeyi Başkentlilere tanıttı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’dan Başkan Büyükkılıç’a Övgüler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u ağırladı.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan İlçemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Yılmaz' Bu İktidar, Ekmeği Bile Lüks Gıda Kapsamına Aldı..'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

İnce: Bu İktidar Da Bu Muhalefet De Gitmeli

Muharrem İnce, “Bir ay önce Erdoğan, “Ben başta olduğum sürece bu iki ülke NATO’ya giremez” demişti. Bugün anlıyoruz ki yeşil ışık yakılmış.

Başkan Şahin Dünya Şehirler Forumu’nda Konuştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Birleşmiş Milletler (BM) Habitat tarafından 11'incisi Polonya’nın Katowice kentinde düzenlenen Dünya Şehircilik Forumu’nda, Gaziantep’te yürütülen “Yeşil Şehir” çalışmalarını anlattı.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolunu İncelemede Bulundu

Yaklaşık 500 Milyon Liranın Üzerinde Bir Yatırımı Malatya’ya Kazandıracağız

Başkan Büyükerşen Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyini Ağırladı

Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlıklı Kent Hareketi Projesi kapsamında kurulan Tepebaşı Belediyesi Sağlıklı Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Av. Hüseyin Akçar ve konsey yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

Başkan Büyükkılıç, Anda Kayseri Ekibini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ANDA Arama Kurtarma Derneği Kayseri İl Temsilciliği üyelerini kabul etti.

Mv. Ağbaba' 4 Bin 253 Liralık Asgari Ücretin Alım Gücü 2 Bin 750 Lira'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Mv. Veli Ağbaba Asgari Ücret Tespit Komisyonu Öncesi Yıllık Fiyat Artışlarını Ve Asgari Ücretlinin Kaybını Açıkladı.

Başkan Büyükerşen STK'ları Ağırladı

Sivil Toplum Kuruluşlarının gerçekleştirdiği çalışmaları önemli bulan ve iş birliği projeleriyle onlara destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 29 Ekim Kadınları Derneği ve SOMET Zihinsel Gelişim Derneği yöneticileri ve üyelerini ağırladı.

Başsavcı Akın’dan Başkan Büyükkılıç’a Veda Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, veda ziyaretleri gerçekleştiren Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’ı makamında kabul etti.

ABD Adana Konsolosu Pilz’den Başkan Seçer’e Ziyaret

ABD Adana Konsolosu Amanda Pilz ve beraberindeki heyet, Başkan Seçer’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Partili Çalık: Arapgir’imize Doğalgazı Kavuşturacağız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya’da bu sene Yazıhan, Kuluncak ve Hekimhan’a doğalgazı getiriyoruz.

Başkan Samanlı’dan İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, Anadolu’da İlk Ve Tek Olan Ar-Ge Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Borsası ve ORAN Kalkınma Ajansı işbirliğinde Et ve Et Ürünleri Araştırma-Geliştirme İstasyonu Projesi kapsamında hayata geçirilen Et ve Et Ürünleri Ar-Ge Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Toplam 3486 haber.