Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder Arslantepe Malatya Turizminin Omurgası Olacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi başkan yardımcıları ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ne ziyaret etti.

Seçer Tarsus’ta 3 Şeritli İlk Yol

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta tamamlanan ve yapımı süren çalışmaları inceledi.

Babacan İle Esnaf Arasında Dolar Ve Altın Diyaloğu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gittiği pazar yerinde esnafla sohbet etti.

Canbay: Her 2 Kişiden Biri Borçlu

Haziran ayı il divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay'ın gündeminde ekonomi vardı. Canbay 'Ülkemizde her 2 kişiden 1'i maalesef borçlu şekilde yaşıyor. Merkez Bankası'nın verilerine göre 2018'de 567 milyar lira seviyesinde olan hane halkı borçları, 2021'de 1 trilyon lirayı aştı yani iki misline çıktı' dedi.

Lüksemburg Büyükelçisi Başkan Soyer'i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Angèle Da Cruz’u ağırladı.

Bakan Çavuşoğlu, Kent Müzesi ve Arslantepe Höyüğü’nü Gezdi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretinden bulunduktan sonra Kent Müzesi ile birlikte UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Arslantepe Höyüğü’nü gezdi.

TDP İl Bşk Karakuş' Yeşilyurt Belediyesi Sayesinde Dünyaya Rezil Olduk'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş' Gri Pasaport olayının baş sorumlu aktörü Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dır. Başkan Çınar Derhal İstifa Etmelidir' dedi.

Büyükşehir, Yavru Vatan Kıbrıs’ta İş Birliği İçin İmza Töreninde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın teşrif ettiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Güzelyurt bölgesinde düzenlenen TBB ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği İş Birliği Toplantısı’na katılarak, Kayseri ile KKTC arasında ulaşım alanında hizmet kapasitesinin geliştirilmesi konusunda işbirliği protokolünü imzaladı.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nebati’den Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

İnce: Millete Umut Olamıyorlar Ama Bize Operasyon Çekmek İstiyorlar

Muharrem İnce, “Bu iktidardan millete umut yoktur, çözüm yoktur! Ama bu muhalefetten de yoktur. Libya’ya tezkere konusunda anlaşamayanlar hangi konuda anlaşacak.

Bir Başkan, Bir Başkan Yardımcısı Tutuklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Gri Pasaport Skandalının yargı eliyle tescillendiğini belirterek,Türkiye'nin itibarını lekeleyen skandalın birkaç kişinin tutuklanması ile bitecek nitelikte olmadığını kaydetti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Başkan Gürkan’a ziyaret

Bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Devlet Hastanesini Ziyaret Eden Başkan Gürkan'a Muhtarlardan Teşekkür

'Beydağı Gibi Arkamızda Duran Büyükşehir Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz'

Vali Şahin'den Başkan Çınar'a İadeyi Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' Sayın Valimizin Tecrübelerinden Her Zaman Faydalanacağız'

İyi Parti Genel Başkanı Akşener'den Erdoğan'a Maaş Göndermesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a maaşı üzerinden yüklendi. Akşener, "Cumhurbaşkanı'nın çok derdi var. 5 maaş alan danışmanlar var, 11 maaş alan danışmanlar var. Şimdi kendi maaşına da yüzde 40 zam yapıyor, geçinemiyor. 140 bin lira ile geçinemiyor, ne yapsın?" dedi.

İhracatçılar Birliklerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Ege İhracatçılar Birliği Sektör Kurulu Başkanı Osman Öz ve beraberindeki heyet Malatya Ticaret Odası Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, kayısı ve özellikle kuru kayısı ticareti konusunda istişarelerde bulundular.

Başkan Büyükkılıç KESOB Ve 33 Oda Başkanını Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) ve bu birliğe bağlı 33 oda başkanını kabul etti.

'Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İstişare İçindeyiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan yardımcısı Zafer Kırçuval ve Battalgazi Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte yeniden güven tazeleyerek Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen İhsan Akın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalık TCDD 5 Bölge Müdürlüğü Taşınacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TCDD Malatya 5.Bölge Müdürlüğü ve lojmanlarının kentte yeni bir alana taşınacağını ve mevcut alanında şehre kazandırılacağını söyledi.

Toplam 3480 haber.