Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yüksek tansiyona bağlı şikayetleri nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Muhtarlardan Başkan Güngör’e Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan ve Türkoğlu’nda görev yapan muhtarları makamında ağırladı.

Bakan Muş’tan Başkan Sekmen’e Tecrübe Ve Yatırım Övgüsü

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Mehmet Sekmen Başkanımız, yerel yönetimde önemli bir isim… Kendisini Erzurum’a kazandırdığı özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” dedi.

Başkan Güder İlçemizin Her Bir Köşesi Bizim İçin Ayrı Değerli

Battalgazi’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması adına 3 yılı aşkın süredir birçok vizyonel projeleri hayata geçiren ve bu anlamda büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Ali Babacan: Tek Maaşla Geçinmek Çok Zorlaştı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Nallıhan’da esnafı ziyaret etti. Babacan’a AK Parti Gençlik Kolları ilçe başkanlığı yaptığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a “Siz ekonomi bakanıyken hızlıydık. İyiydi.

Başkan Güngör El Birliğiyle Şehir Meydanı Projemizi Hayata Geçireceğiz

Şehir Meydanı projesi kapsamında bölgedeki mülkiyet sahipleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Özel İdare İş Merkezi’nin de içerisinde bulunduğu 40 dönümlük alanda şehrimize yakışır bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Büyükkılıç, Tomarza’da Yurt Temeli Attı, Dikimevinde İncelemede Bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde, Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenine katıldı, Tomarza Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile faaliyete açılan dikimevinde incelemelerde bulundu.

Başkan Seçer Hayat Pahalılığı Emeklileri Daha Fazla Etkiliyor

Başkan Seçer, ‘Emekliler Haftası’ dolayısıyla, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamda ağırladı.

Mv. Fendoğlu Medik Barajı Yazıhan Sulaması ve Rehabilitasyonu Projesini Meclise Taşıdı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Fendoğlu ' Medik Barajı Yazıhan Sulaması ve Rehabilitasyonu Projesinin Yatırım Planına Alınmasını Talep Etti.'

Yollar, Parklar, Altyapı… Mansur Yavaş Yeni Projelerini Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görevde 3’üncü yılını doldurmasının ardından hayata geçirilen, devam eden ve tamamlanan 110 projeyi Başkentlilere tanıttı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’dan Başkan Büyükkılıç’a Övgüler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u ağırladı.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan İlçemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Yılmaz' Bu İktidar, Ekmeği Bile Lüks Gıda Kapsamına Aldı..'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

İnce: Bu İktidar Da Bu Muhalefet De Gitmeli

Muharrem İnce, “Bir ay önce Erdoğan, “Ben başta olduğum sürece bu iki ülke NATO’ya giremez” demişti. Bugün anlıyoruz ki yeşil ışık yakılmış.

Başkan Şahin Dünya Şehirler Forumu’nda Konuştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Birleşmiş Milletler (BM) Habitat tarafından 11'incisi Polonya’nın Katowice kentinde düzenlenen Dünya Şehircilik Forumu’nda, Gaziantep’te yürütülen “Yeşil Şehir” çalışmalarını anlattı.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolunu İncelemede Bulundu

Yaklaşık 500 Milyon Liranın Üzerinde Bir Yatırımı Malatya’ya Kazandıracağız

Başkan Büyükerşen Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyini Ağırladı

Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlıklı Kent Hareketi Projesi kapsamında kurulan Tepebaşı Belediyesi Sağlıklı Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Av. Hüseyin Akçar ve konsey yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

Başkan Büyükkılıç, Anda Kayseri Ekibini Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ANDA Arama Kurtarma Derneği Kayseri İl Temsilciliği üyelerini kabul etti.

Mv. Ağbaba' 4 Bin 253 Liralık Asgari Ücretin Alım Gücü 2 Bin 750 Lira'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Mv. Veli Ağbaba Asgari Ücret Tespit Komisyonu Öncesi Yıllık Fiyat Artışlarını Ve Asgari Ücretlinin Kaybını Açıkladı.

Toplam 3530 haber.