Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

'Festivalimiz, Malatya ve Yeşilyurt'a Çok Yakışacak'

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali 23 İle 26 Haziran Günleri Arasında Gerçekleştirilecek...

310 Milyon Tl’lik Borçlanma Yetkisi, Büyükşehir Meclisi’nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Başkan Seçer: “Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Disiplini Sağlamış Türkiye’deki Örnek Gösterilecek Büyükşehir Belediyelerinden Bir Tanesidir”

Başkan Soyer AB heyetini ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Battalgazi'deki İlk Atık Getirme Merkezi Hizmete Açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Atık Getirme Merkezi' düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Gürkan: Beton Yol Hem Daha Ekonomik Hem Daha Uzun Ömürlü

Malatya Büyükşehir Belediyesi daha ekonomik ve standartlara uygun olan beton yol yapım çalışmalarını Malatya’da ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yolunda uyguluyor.

Başkan Büyükkılıç Akkışla’da Festival Ağası Seçildi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Akkışla Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali’ne katıldı. Akkışla’da ‘Festival Ağası’ seçilen Başkan Büyükkılıç, Türkmenlerin ağa kıyafetini giydi.

Çınar: Semt Pazarımız Yeşiltepe’mize Hayırlı Uğurlu Olsun

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Semt Pazarları’ projesi kapsamında Yeşiltepe Bölgesinde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de düzenlenen Fuar Etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Durali Zelyurt'dan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a Ziyaret

Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne Bir Ödülde Tarihi Kentler Birliği'nden

Başkan Gürkan, Tarihi Kentler Birliği tarafından 6'ncısı düzenlenen Müze Özendirme Yarışması'nda Malatya Kent Müzesine verilen Jüri Özel Ödülünü aldı.

Başkan Sekmen’in İstişare Buluşmaları Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelere yönelik istişare toplantılarını sürdürüyor. Başkan Sekmen ve ekibi bu kez de Pasinler ilçesindeydi.

Kahramanmaraş Tarihi Kentler Birliği Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tarihî Kenter Birliği Meclis Olağan 1. Toplantısı'nda konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Tarihi Kentler Birliği’mizin Olağan Meclis Toplantısı dolayısıyla şehrimize gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.

Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’tan Ödülle Döndü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ta Tarihi Kentler Birliği Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Malatya’daki vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın katıldığı "Mahallelerde Sohbet Buluşması"na telefonla bağlanarak Malatyalı vatandaşlara hitap etti.

İmamoğlu, Ukrayna Büyükelçisi’ni Ağırladı

İmamoğlu-Bodnar, Barış İçin Atatürk’ün Sözlerinde Buluştu

Başkan Şahin: Uygulama İle Şehri Kadınlarımızla Birlikte Yöneteceğiz

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki kadınlar için hayata geçirdiği “Kadın Dostu Kent Gaziantep” mobil uygulamasının tanıtımı, ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın konseriyle taçlandı.

Sekmen Göletlerimizle Birlikte Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Kat Ve Kat Arttı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, il genelinde yapımı devam eden göletlerin önemine dikkati çekerek, “Türkiye rekoru elde ettiğimiz göletlerimiz sayesinde bugün gelinen noktada bitkisel ve hayvansal üretimde önemli gelişmeler kaydettik” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek İle Somon Balığı Hasadına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yamula Barajı’nda balıkçı çizmelerini ve yeleklerini giyerek, tekne ile somon balığı hasadına katıldı.

Elektrikli ve Hibrit Teknolojileri Paneli

'Elektrikli ve Hibrit Araç Teknolojileri' paneline katılan Başkan Gürkan,' Değişim ve Dönüşüme Ayak Uydurmayan Sektörler Kapanmak Durumunda Kalır'

Kadın Dostu Kent Gaziantep Uygulamasının Lansmanı Yapıldı

Şahin: Uygulama İle Daha Yeşil Ve Doğa Dostu Şehir Yaratmak İstiyoruz