Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başsavcı Akın’dan Başkan Büyükkılıç’a Veda Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, veda ziyaretleri gerçekleştiren Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’ı makamında kabul etti.

ABD Adana Konsolosu Pilz’den Başkan Seçer’e Ziyaret

ABD Adana Konsolosu Amanda Pilz ve beraberindeki heyet, Başkan Seçer’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Partili Çalık: Arapgir’imize Doğalgazı Kavuşturacağız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya’da bu sene Yazıhan, Kuluncak ve Hekimhan’a doğalgazı getiriyoruz.

Başkan Samanlı’dan İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, Anadolu’da İlk Ve Tek Olan Ar-Ge Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Borsası ve ORAN Kalkınma Ajansı işbirliğinde Et ve Et Ürünleri Araştırma-Geliştirme İstasyonu Projesi kapsamında hayata geçirilen Et ve Et Ürünleri Ar-Ge Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

CHP'li Kiraz: Mehmet Çınar Görevden El Çektirilmelidir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nde yaşanan gri pasaport skandalına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Sayan Memleket Partisine Operasyon Çekmek İsteyenler Başarılı Olamadı

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Malatya’dan Lapta’ya Şehirlerin Kardeşliği Projesi Hazırlandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Güzelyurt bölgesinde düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) İş birliği toplantısına Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay’da katıldı.

Deva Partisi İl Yönetiminden Fırıncılar Odasına Ziyaret

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Partilerle birlikte Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi'yi Makamında Ziyaret ettiler.

Gürkan, 'Demokrasi Nehrine Kaynak Sağlayan Muhtarlarımızdır'

MASTÖB ve Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu'ndan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Bakan Çavuşoğlu,' Kiraz Festivali Hayırlı Uğurlu Olsun'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Ve Kiraz Festivalinin Açılış Törenine Katıldı

Başkan Güder Arslantepe Malatya Turizminin Omurgası Olacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi başkan yardımcıları ve Battalgazi Belediyesi Meclis üyeleriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ne ziyaret etti.

Seçer Tarsus’ta 3 Şeritli İlk Yol

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta tamamlanan ve yapımı süren çalışmaları inceledi.

Babacan İle Esnaf Arasında Dolar Ve Altın Diyaloğu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gittiği pazar yerinde esnafla sohbet etti.

Canbay: Her 2 Kişiden Biri Borçlu

Haziran ayı il divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay'ın gündeminde ekonomi vardı. Canbay 'Ülkemizde her 2 kişiden 1'i maalesef borçlu şekilde yaşıyor. Merkez Bankası'nın verilerine göre 2018'de 567 milyar lira seviyesinde olan hane halkı borçları, 2021'de 1 trilyon lirayı aştı yani iki misline çıktı' dedi.

Lüksemburg Büyükelçisi Başkan Soyer'i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Angèle Da Cruz’u ağırladı.

Bakan Çavuşoğlu, Kent Müzesi ve Arslantepe Höyüğü’nü Gezdi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretinden bulunduktan sonra Kent Müzesi ile birlikte UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Arslantepe Höyüğü’nü gezdi.

TDP İl Bşk Karakuş' Yeşilyurt Belediyesi Sayesinde Dünyaya Rezil Olduk'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş' Gri Pasaport olayının baş sorumlu aktörü Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dır. Başkan Çınar Derhal İstifa Etmelidir' dedi.

Büyükşehir, Yavru Vatan Kıbrıs’ta İş Birliği İçin İmza Töreninde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın teşrif ettiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Güzelyurt bölgesinde düzenlenen TBB ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği İş Birliği Toplantısı’na katılarak, Kayseri ile KKTC arasında ulaşım alanında hizmet kapasitesinin geliştirilmesi konusunda işbirliği protokolünü imzaladı.