Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Malezya Başbakanı Yaakob’u Ağırladı

Resmi temaslar için Türkiye’de bulunan Malezya Başbakanı YAB Dato' Sri İsmail Sabri Yaakob, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) terminalini ziyaret etti.

Başkan Seçer, ‘Akib 2021 Yılı Yaş Meyve Sebze İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne Katıldı

Başkan Seçer, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin (AKİB) ev sahipliğinde düzenlenen ‘2021 Yılı Yaş Meyve Sebze İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı.

Esnaf teşkilatından Başkan Soyer’e destek teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik üyelerini ağırladı.

İYİ Parti Yeşilyurt MESOB Ziyaret

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Teşkilatının katılımıyla Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek ülkemizdeki ağır ekonomik krizin esnaflarımız üzerindeki etkilerini konuştu.

Ağbaba Başkanlığındaki CHP Heyeti Başbağlar'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'ndan oluşan CHP Heyeti 29 yıl önce Başbağlar'da katledilen 33 vatandaş için düzenlenen anma törenine katıldı.

Eskimalatya'daki Eski Kaymakamlık Binasının Yıkımına Başlandı

Başkan Güder: 'Eskimalatya'ya Güzel Bir Meydan Kazandıracağız'

Başkan Şahin’den, Belediye İşçilerine Kurban Bayramı Müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı vesilesiyle kurumda çalışan şirket personelleri için brüt 3 bin TL bayram ikramiyesi müjdesi verdi.

'Türkiye'deki En Büyük Mesele Hayat Pahalılığı, Enflasyon ve Alım Gücü'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (MESOB) Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Başkan Soyer’e teşekkür ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi yöneticileri,

İzmir bir ilke imza atmaya hazırlanıyor Başkan Soyer Çepni derneklerini ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Oğuz-Türkmen boylarından Çepniler’in oluşturduğu derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Çiçek Ve Başkan Büyükkılıç’tan Soğanlı’ya Yakın Takip

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kez önemli bir turizm değerine sahip Soğanlı Vadisi’ni yakın takibe aldı.

Soyer: EXPO 2026 için önemli bir aşama geçildi

İzmir’in 2026 yılında ev sahipliği yapacağı Botanik EXPO için hazırlıklar sürüyor.

KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yüksek tansiyona bağlı şikayetleri nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Muhtarlardan Başkan Güngör’e Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan ve Türkoğlu’nda görev yapan muhtarları makamında ağırladı.

Bakan Muş’tan Başkan Sekmen’e Tecrübe Ve Yatırım Övgüsü

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Mehmet Sekmen Başkanımız, yerel yönetimde önemli bir isim… Kendisini Erzurum’a kazandırdığı özel yatırımlardan ötürü kutluyorum” dedi.

Başkan Güder İlçemizin Her Bir Köşesi Bizim İçin Ayrı Değerli

Battalgazi’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması adına 3 yılı aşkın süredir birçok vizyonel projeleri hayata geçiren ve bu anlamda büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Ali Babacan: Tek Maaşla Geçinmek Çok Zorlaştı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Nallıhan’da esnafı ziyaret etti. Babacan’a AK Parti Gençlik Kolları ilçe başkanlığı yaptığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a “Siz ekonomi bakanıyken hızlıydık. İyiydi.

Başkan Güngör El Birliğiyle Şehir Meydanı Projemizi Hayata Geçireceğiz

Şehir Meydanı projesi kapsamında bölgedeki mülkiyet sahipleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Özel İdare İş Merkezi’nin de içerisinde bulunduğu 40 dönümlük alanda şehrimize yakışır bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Büyükkılıç, Tomarza’da Yurt Temeli Attı, Dikimevinde İncelemede Bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde, Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenine katıldı, Tomarza Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile faaliyete açılan dikimevinde incelemelerde bulundu.

Toplam 3485 haber.