Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Mansur Yavaş Afet Raporunu Açıkladı 25 Yılın İhmali Var Ama Biz Çözüm Üreteceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te etkili olan şiddetli yağış sonrası oluşan sel felaketinin bilançosunu açıkladı.

Yüzlerce Şehrin Master Planlarını Hazırlayan Dr. Kwaak, Başkan Seçer’i Ziyaret Etti

Dünyaca ünlü mimar ve şehir plancısı, Dünya Vatandaşları Örgütü Başkanı, İpek Yolu Küresel Birliği Başkanı Dr. Younghoon Kwaak, Başkan Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin, Ankara’da Başarılı Projeleri Anlattı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve TBB iş birliğinde yapılacak “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” imza töreninde Gazi şehirde yapılan başarılı projeleri anlattı.

Tüfenkci'den Yapımı Tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesine Ziyaret

Malatya’da yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesi 22 Haziran çarşamba günü hizmet vermeye başlıyor.

Başkan Soyer TARKEM'in deneyimi İzmir’e rehberlik edecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer TARKEM'in 2021 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında konuştu.

'Malatya'nın Parlayan Yıldızı Battalgazi Olacak'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Derme Deresi Islah Projesi'nin 1.Etap çalışmalarının yapılacağı Sivas Caddesi'ndeki alanda incelemelerde bulunarak, 'Derme Deresi çalışmaları ile Malatya'nın parlayan yıldızı Battalgazi olacak' dedi.

'Mevcut Ekonomik Dalgalanmanın Çözüm adresi yine AK Parti'dir'

Battalgazi Mahallesi sakinleriyle yakından ilgilenen Tüfenkci, onların talep ve sorunlarını dinledi.

Başkan Gürkan'dan Şehit Babasını Ziyaret

Şehit Babasını Ziyaret Ederek Babalar Günü'nü Kutlayan Başkan Gürkan,' Şehitlerimizin Aileleri Bizlere Emanet'

Başkan Güder'den Örnek Babalar Günü Buluşması

Battalgazi Belediyesi, 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla örnek bir buluşma etkinliğine imza attı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, düzenlenen etkinlikte Battalgazi Belediyesi'nde uzun yıllar çalışarak emekli olan personellerle bir araya geldi ve Babalar Günü'nü kutladı.

Başkan Gürkan'dan Kuyumcular Çarşısında İncelemele

Kuyumcu Esnafımız Vatandaşlarımıza Nezih Bir Mekanda Hizmet Verecek...

Başkan Büyükkılıç’tan Vali Çiçek’e Milli Mücadele Müzesi’nde Brifing

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi’nde tarihi ve kültürel alanda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Battalgazi’deki Muhtar Evi Hizmete Girdi

Vatandaş ile köprü kurma görevini üstlenen muhtarların hizmet kalitelerini arttırmaları için Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığıyla Sarıcıoğlu Mahallesine kazandırılan ‘Muhtar Evi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir’de 5 bin 248 işçiyi sevindiren TİS imzası

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler Sendikası arasında 5 bin 248 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle imzalandı.

Başkan Seçer, 2. Bölgeye Çıkarma Yaptı

Anamur’un en önemli içme suyu projesi olan Otluca Projesi’nde İller Bankası kanadında ilerleme kaydedilmediğini ifade eden

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Kiraz, Milyonlarca Kişi E-Hacizle Rehin Alındı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz borcundan ötürü banka hesaplarına bloke konulan milyonlarca kişinin, e-hacizle rehin alındığını belirtti.

AK Partili Çalık: Üreteceğiz, istihdamı artıracağız, büyümeye devam edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Zor bir dönemden geçiyoruz, biliyorsunuz ve biliyoruz.

AK Partili Çalık: Son iki yılda TOKİ tarafından 7 bin adet konut üretildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TOKİ Başkanlığı tarafından son iki yılda Malatya’nın 8 ilçesinde 5 bin 333’ü afet konutu, 1594’ü kentsel dönüşüm konutu ve 79’u sosyal konut olmak üzere toplamda 7 bin 6 adet konut üretildiğini açıkladı.

AK Partili Çalık: '20 Yıldır Yatırım ve Kazanımları Milletimizle Buluşturduk'

Malatya Mv. Öznur Çalık, Malatya'daki temasları kapsamında AK Parti Malatya İl Bşk. Yrd. İ. Hakkı Pekel, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Galip Sökmen ve ekibi ile bir araya geldi.