Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatya İyi Parti’de Vekillikte Güçlü İsim Cebrail Mungan Adaylığını Açıkladı

Medya sektörünün ünlü ismi Cebrail Mungan ise Battalgazi İlçe teşkilatını ziyaret ederek üye olup Milletvekilliği adaylığını açıkladı.

AB Türkiye Delegasyonu Eskişehir’e Hayran Kaldı

Büyükerşen’in misafiri olan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Landrut’tan: ŞEHİRCİLİK PROJELERİNE BÜYÜK ÖVGÜ

Seçer:Doğu Akdeniz, Dünyadaki Güç Dengelerinin İlgilendiği Bir Bölge

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nun 4-6 Ekim tarihleri arasında Mersin Askeri Limanı’nı ziyaretleri kapsamında; Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Albay Volkan Salih Eser, Öğrenci Kafile Komutanı Deniz Yarbay Ahmet Bayrak ve beraberindeki öğrencileri makamında ağırladı.

Başkan Mesut Samanlı’nın Anlamlı Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selma Çiçek Yaşlılar Günü sebebiyle oldukça anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Güder: 'Vatandaşlarımıza Hizmet Sözümüz Var'

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağırlıklı İmar olmak üzere 19 Gündem Maddesi Görüştü

Mv. Ağbaba Son 24 Yılın En Yüksek Enflasyonu

CHP Genel Başkan Yrd. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Türkiye Yüksek Enflasyonda Avrupa'da Birinci, Dünyada Altıncı'

Başkan Karakuş: ' TDP Emin Adımlarla İlerliyor'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, 1-2 Ekim tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen İl Başkanları toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Battalgazi'nin Çehresi Başkan Güder İle Değişiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Güngör Kaymakam Çelikkaya’yı Ağırladı

Dulkadiroğlu Kaymakamlığı’na atanan Dr. Fatih Çelikkaya’yı makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Çelikkaya’ya teşekkür ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

AK Parti’den Konyagiad’a Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, beraberindeki heyetle birlikte Konya Genç İş İnsanları Derneği’ni (KONYAGİAD) ziyaret etti.

Başkan Seçer 18. Cadde Alt Geçit Projesi’ni Yerinde İnceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından çalışmaları devam eden ‘18. Cadde (Dikenliyol) Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Büyükkılıç, Macaristan Parlamento Binası’nı Gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile Macaristan’daki temaslar kapsamında Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret etti. Türk Macar Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Milletvekili Dr. Tilki Atilla’nın misafiri olan Başkan Büyükkılıç, meclis binasında Macaristan ziyaretini değerlendirdi.

Mansur Yavaş, İtfaiye Erlerinin Yemin Törenine Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Malatya'nın yeni kent meydanı 29 Ekim'de açılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte resmi törenlerde şehir merkezinde oluşan trafik sıkıntılarını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya'ya kazandırılacak olan meydan ve tören alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’ın Macaristan Temasları Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın beraberindeki heyet ile Macaristan’daki temasları sürüyor.

Büyükkılıç Başkanlığındaki Kayseri Heyeti Macaristan’da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ve beraberindeki heyet ile Macaristan’a gitti.

Başkan Gürkan 30 Ülkenin Büyükelçisi İle Biraraya Geldi

30 ülkenin Ankara Büyükelçilerinin katılımıyla, Dünya Kültür Festivali açılış töreni gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi İle Havelsan Arasında Akıllı Kamera Protokolü İmzalandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (HAVELSAN) arasında Akıllı Şehirler Veri ve Koordinasyon Merkezi’nde (Gezegen Evi) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla akıllı kamera protokolü imzalandı.

SP Battalgazi İlçe Başkanlığına Hüseyin Berk Seçildi

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdi. Başkanlığa yeniden Hüseyin Berk seçildi.

Toplam 3476 haber.