Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı Sergisi Açıldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in eş iİklim Değişikliğiyle Mücadele ve Çevre Bilinci temalı "Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı" sergisinin açılış programına katıldı.

2’inci İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ve Kültürlerarası Sanat Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali, sinema severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Başkan Çınar'dan Esma Biltaci Kült. ve Sanat Merk. Yılsonu Sergisine Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' El Sanatlarımızın Yaşatılması ve Geleceğe Taşınmasına Büyük Önem Veriyoruz'

Arguvan Türkü Festivali'de Tarih Değişikliği

Arguvan Belediye Başkanlığı Uluslararası Arguvan Türkü Festivali'nin Yapılacağı Tarihin Değişiklik yapılmasına dair basın açıklaması.

Zeynep Casalini, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nde Konser Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nde Zeynep Casalini, Mersinli müzikseverlerle buluştu.

Büyükşehir’in Oruç Reis Projesi Ödül Getirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleri ile gerçekleşen 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, Oruç Reis Projesi ile “En iyi riskli alan ilan eden belediye” ödülünü aldı.

Türkiye’de her 5 kişiden 1’i aşırı kilolu veya obez

Sağlıklı beslenme alanında toplumsal farkındalığı ve bilinci artıracak projeler hayata geçiren Sabri Ülker Vakfı ile dünyada beslenme konusunda en köklü kurum kabul edilen The Nutrition Society, beslenme dünyasının önde gelen isimlerini İstanbul’da bir araya getirdi.

10 Bin Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında toplam 10 bin öğrenciye oyunlarla geri dönüşüm eğitimi verildi.

Büyükşehir Hayvanat Bahçesi’nde Yeni Doğan Zebra İlgi Odağı Oldu

Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde yeni doğan minik zebra ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, Hayvanat Bahçesi’ne de renk kattı.

Çınar' Löseminin İlacı Sevgi ve Moraldir'

Başkan Çınar, İnönü Üniversitesindeki Lösemi İçin Farkındalık Yürüyüşüne Katıldı...

Battalgazi’nin Yöresel Lezzetleri Türk Mutfağı Programında Tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı Haftası’ etkinlikleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen programda Battalgazi’nin zengin yemek mutfağı tanıtıldı.

'Yeşilyurt, Lezzet Durakları Arasında Yerini Aldı'

Yeşilyurt'un Yöresel Lezzetleri 'Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı' Programında Tanıtıldı

İki Gaziyi Buluşturan Atatürk Anı Müzesi Ödül Aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Anı Müzesi bu yıl 6’ncısı düzenlenen Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması’nda Yaşam Kültürü Müzeleri kategorisinde ödüle layık görüldü.

Nezaket Okulları Yılsonu Etkinlik Programını Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliği ile açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı öğrenciler tarafından Kongre ve Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi düzenlendi.

Örnek Köy’ Darısekisi’nde Yörük Kültürü Ve Gastronomi Günleri Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Yorulduk, Terledik, Bıktık, İmkanımız Yok’ Demeden Çalışmaya Devam Edecek”

Suluboya Festivali İzmir’e renk kattı

7. Uluslararası Sanat Yoluyla Sevgi, Barış ve Hoşgörü Suluboya Festivali ve Altın Fırça Yarışması 42 ülkeden suluboya sanatçısını İzmir’de buluşturdu.

300 Öğrenci Kurtuluş Hattı Filmini İzledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler sinemaya götürüldü.

Vali Şahin, 9. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını Ziyaret Etti

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin,Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sezai Karakoç Anısına düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını ziyaret ederek yayınevi yetkilileri, yazarlar ve fuarı ziyaret eden öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 878 haber.