Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Yetenek Akademi Çoşku ile Açıldı

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim hayatlarında yardımcı olmayı hedefleyen. Yetenek akademi kurs merkezi, Malatya’da görkemli açılışla başladı.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Kervansaray’da Sergileniyor

Battalgazi Belediyesi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı çalışmaların yer aldığı "El emeği görücüye çıkıyor’ sergisi açıldı.

Sınava Giren Gençler, Sınav Yorgunluğunu Canbay&Wolker Konserinde Attı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı’na (YKS) giren gençlerin sınav stresini atlatabilmeleri amacıyla ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Canbay&Wolker konseri düzenledi.

Özel Çocuklarımız Yetenekleriyle Göz Dolduruyor

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 'Hayal Engel Tanımaz' sloganı ile başlatılan ‘Benim Fırçam’ projesi kapsamında açılan resim sergisi büyük ilgi gördü.

Türkiye Yoga Asana Yarışması’nın Sonuçları Belli Oldu!

Ulusal Yoga Federasyonu (ULUYOF) tarafından düzenlenen Türkiye Yoga Asana Yarışması, 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 13.00’da İstanbul’daki Şişli Yayla Spor Salonu’nda çok geniş bir katılımla gerçekleşti.

Fotoğraf Sergisi Övgü Topladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği-DEHADER tarafından İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün finansman desteğiyle ve birçok kamu kurumunun katkısıyla yürütülen Hayata Değer Kat Projesi çerçevesinde Yeşilyurt Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencilerinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

ABB’DEN Kadın İstihdamına Bir Katkı Daha Seracılık Ve Bahçıvanlık Eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınları üretime teşvik etmek ve istihdamına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir, Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Gezi Programı Düzenledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gezi programında şehit aileleri ve gaziler Tarsus’ta bir araya geldi.

Uluslararası İş Formu 2. Türk-Arap İş Zirvesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: Bu Zirveyle Gaziantep Parlayan Bir Yıldız Olacak

Kırçuval ve Karataş Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya eşrafından Kırçuval Ailesinin Oğlu Onurhan Kırçuval ile Yeşilyurt İlçesinin Karataş Ailesinin Kızı Tuğçe Karataş düğün töreniyle evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Türkiye Yoga Asana Yarışması Yapılacak!

Ulusal Yoga Federasyonu (ULUYOF) tarafından düzenlenen Türkiye Yoga Asana Yarışması, 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 13.00’da İstanbul’da yapılacak.

ABB Ankara Kalesi Evlerini İçinde Yaşayanları Mağdur Etmeden Restore Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla Ankara Kalesi’nde başlattığı sağlıklaştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Türkiye De İlk Defa Yapılan Ulusal Yoga Yarışması

Ulusal Yoga Federasyonu (ULUYOF) tarafından düzenlenen Türkiye Yoga Asana Yarışması, 12 Haziran 2022 Pazar Günü İstanbul’da yapılıyor. Pek çok okuyucu yoga yarışmasını ilk defa duyuyor olabilir ancak, aslında 2016’dan beri Türkiye’de yoga yarışmaları yapılıyor. Bu yarışmaları yakından takip eden bir kişi olarak çok renkli ve ilgi çekici olduklarını, her yarışmayı merakla ve zevkle izlediğimi söylemeliyim.

AKK Başkent Ankara Çevre Ve İklim Meclisi Genel Kurulu Yapıldı

Ankara Kent Konseyi, Başkent’te bin 800’e ulaşan bileşen sayısı ile çevre ve iklim konusunda farkındalık yaratmak ve vatandaşları bilinçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

'Yeşil Alan Miktarını Artırıyoruz'

Başkan Gürkan Vali Şahin ile birlikte Beydağı Tabiat Parkında incelemelerde bulundu

Değişim Şenliği İle Doğa Felaketlerini Önleyelim!

3-4-5 Haziran 2022 Dünya Değişim Akademisi tarafından her iki ayda bir gerçekleştirilen Değişim Şenliği 3-4-5 Haziran tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunuluyor.

Gündüzbey Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapımı tamamlanan Gündüzbey Sosyal Tesislerinde mahalle sakinlerini misafir ederek, sosyal tesislerde verilecek hizmetlerin yanı sıra bölgede devam eden yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı.

Çevre Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Malatya'da 'Çevre Dostu Bir Yaşam' İçin Pedallar Çevirildi. '

Ailenin Eğitimini Önemseyen Bir Kadın Meclisi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınları bilinçlendirmeye yönelik yapmış olduğu çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda “Aile Eğitimi” konulu bir eğitim semineri düzenledi.

Toplam 878 haber.