Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Manuş Baba Malatya’yı Salladı

Battalgazi Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ünlü sanatçısı Manuş Baba’yı Malatyalılarla buluşturdu. Kültürel etkinlikler kapsamında güzel bir yaz akşamında düzenlenen açık hava konserinde sahne alan Manuş Baba, birbirinden güzel eserlerini konsere katılan binlerce Malatyalılar için seslendirdi.

Kemal Sunal, memleketi Malatya'da anılacak.

Yapılacak anma etikliği için konuşan Altın Kayısı Sanat Derneği Başkanı İbrahim Şahin Uyumaz, 3 Temmuz' da Battalgazi Belediye Konfrans salonunda Kemal Sunal'ı anma etkinliği düzenleyeceğiz" diyerek tüm Malatyalıları etkinliğe davet etti.

Kayısı Festivali İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi fikir alışverişinde bulunmak, her kesim ve kesitten geniş bir katılımın sağlanması için istişare toplantılarına devam ediliyor.

Battalgazi’de Manuş Baba Rüzgarı Esecek

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuz Cumartesi günü saat: 20.30’da düzenlenecek olan açık hava konserinde Ünlü sanatçı Manuş Baba, Malatya Park AVM Yanı Konser alanında Battalgazililerle buluşacak.

Brüksel’de İzmir Evi açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir'i dünya kenti yapma vizyonu çerçevesinde Brüksel’deki İzmir Evi’nin açılışını yaptı.

Kayısı Festivalini Coşku İçinde Kutlayacağız

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali hazırlık çalışmaları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Arkeopark Kazılarında Roma Dönemi’ne Ait Eserler Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent tarihine ışık tutarak turizm potansiyelini artıracak tarihi mekânları gün yüzüne çıkaran projelere imza atıyor.

'Teşekkürler Malatya, Teşekkürler Gençler'

Kiraz Festivali, Yaklaşık 100 Bin Kişinin İzlediği Manga Konseriyle Muhteşem Bir Final Yaptı

MİAD Çocuk Evleri Sitesinde Sünnet Töreni Gerçekleştirildi

Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesinde sünnet töreni gerçekleştirildi.

Belmek Yıl Sonu Karma Sergisini Açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kursları’nda (BELMEK) eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği “Karma Yıl Sonu Sergisi” nin açılışı gerçekleştirildi.

Mustafa Ceceli Coştu Coşturdu

Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli'nin Konserini Yaklaşık 40 Bin Kişi İzledi

Kiraz Festivalimiz Hareketli, Renkli Ve Coşku Dolu Geçecek

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, Melekbaba Mahallesinde Start Aldı

ABB İlber Ortaylı’yı Başkentli Gençlerle Buluşturdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Baş Başa’ programına ünlü tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk oldu.

Amacımız Şehrin Bütününü Festivalimize Dâhil Etmektir

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve diğer tüm paydaşların katılımı ile 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi bir istişare toplantısı düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yakın Doğu Üniversitesi Bilim Ödülleri’nde, 6 kategoride 250 bilim insanı ödüllendirilirken, bu yıl bilim kategorisinde ilk kez verilen Dr. Suat Günsel Onur Ödülü Altın Madalyası’nın sahibi Prof. Dr. Fadi Al-Turjman oldu.

Yetenek Akademi Çoşku ile Açıldı

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim hayatlarında yardımcı olmayı hedefleyen. Yetenek akademi kurs merkezi, Malatya’da görkemli açılışla başladı.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Kervansaray’da Sergileniyor

Battalgazi Belediyesi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı çalışmaların yer aldığı "El emeği görücüye çıkıyor’ sergisi açıldı.

Sınava Giren Gençler, Sınav Yorgunluğunu Canbay&Wolker Konserinde Attı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı’na (YKS) giren gençlerin sınav stresini atlatabilmeleri amacıyla ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Canbay&Wolker konseri düzenledi.

Özel Çocuklarımız Yetenekleriyle Göz Dolduruyor

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 'Hayal Engel Tanımaz' sloganı ile başlatılan ‘Benim Fırçam’ projesi kapsamında açılan resim sergisi büyük ilgi gördü.

Toplam 874 haber.