Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Kayısı Festivali Bütün Hızıyla Devam Ediyor

25’inci Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali 3. gününde de bütün hızıyla devam ediyor.

Kayısı Festivali Bütün Coşkusuyla Devam Ediyor

Malatya Haluk Levent'le Coştu

Rumkale Fotoğrafçılar Maratonu Yarışması İçin Geri Sayım Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gazikültür A.Ş, Gaziantep Fotoğraf Sanatçıları Derneği (GAFSAD) ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) iş birliğinde Rumkale ve Fıırat’ın eşsiz güzelliğini tanıtmak için Rumkale Fotoğrafçılar Maratonu yarışması düzenleniyor.

Kayısı Festivali’nde Uğur Aslan ve Buray Malatyalıları Coşturdu

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin ilk gününde sahne alan Uğur Aslan ve Buray, şarkılarıyla on binleri doyasıya eğlendirdi.

En İyi Yaş Kayısılar Kale Ve Doğanşehir İlçelerinden

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde ‘En Güzel Kayısı Yarışması’ düzenlendi.

Kayısı Festivali Etkinlikleri Devam Ediyor

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Malatya'da Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi" ve “3 Dinin İbadetlerinin fotoğraflandığı “Cuma-Cumartesi-Pazar” Sergisi Açıldı.

Türkiye’nin Özlediği Birlik ve Beraberlik Fotoğrafı Malatya’da

Kayısı Festivalinin 25’incisi Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen programla başladı.

Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüdü

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 25’incisi kutlanan Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşü on binlerin katılımıyla coşkuyla yapıldı.

Muharrem Zeyno ve Mehmet Aslan'a Vefa

Büyükşehir Belediyesi Kurumlar Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası Düzenliyor

Haber –Analiz-Aşkımız Türkiye Sevdamız Malatya

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan ben değil biz olarak kutlamak için büyük mücadele veriyor..

Keskin’den kayısı festivali daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimine Karşı Verilen Kutlu Mücadelenin Anlatıldığı “KOZGALIŞ” ADLI Roman İçin İmza Günü Düzenlendi

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanlığının organize ettiği imza gününde Malatyalı Eğitimci-Yazar Faruk Korkmaz, 15 Temmuz hain darbe girişimini konu edindiği kitabı KOZGALIŞ’la Malatyalı kitapseverlerle buluştu.

Bir Zaman Tüneli: Kıbrıs Araba Müzesi

1800’lerin günümüze tarihin her döneminden 150’nin üzerinde klasik otomobile ev sahipliği yapan Kıbrıs Araba Müzesi, eski bir İngiliz otobüsünün içerisinden geçilerek girilen yeni salonu ile tarihe damga vuran klasik spor otomobillerin gücünü ve ihtişamını sonuna kadar hissettirirken, eşsiz gemi maketi koleksiyonu ve heykelleriyle de ziyaretçilerine yeni dünyaların kapılarını açıyor.

1. Arslantepe Satranç Turnuvası Battalgazi'de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, 16 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

'Sinema Müzemizi Yakında Hizmete Sunacağız'

Başkan Çınar, Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Yapımı Tamamlanan Sinema Müzesini İnceledi...

Kaymek’ten Kardeş Şehir Mostar’da Ebru Atölye Çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Bosna Hersek’teki kardeş şehir Mostar’da, Mostar Džemal Bijedić Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nin yetenekli öğrencileriyle Ebru atölye çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi'de Bayram Dolu Dolu Geçecek

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan 'Bekir Alyüz Futbol Turnuvası'nın finali ve ardından gerçekleştirilecek olan konser programı ile Kurban Bayramı dolu dolu geçecek.

Bayram Öncesi Bayram Coşkusu Yaşadılar

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde “İhtiyacın Olmayana İhtiyacım Var” projesi kapsamında 100 aileye gıda ve kıyafet desteği sağlandı.

Dünya Değişim Günü’nde Dünya Barışı İçin Kendinle Barış

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7.7 tarihinde kutlanan DÜNYA DEĞİŞİM GÜNÜ, 7 Temmuz Perşembe günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde kutlanacak.

Toplam 876 haber.