Gündem

Gündem Haberleri

Malatya’nın 718 Mahallesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın 718 mahallesinde yol çalışmaları devam ediyor. Merkezde ve kırsalda sürdürülen yol çalışmaları ile vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım yapmaları sağlanıyor.

İtfaiye Ekiplerinden Duyarlı Davranış

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında yıkılan Bayrak Apartmanı’nın enkazında buldukları özel eşyaları, sahibine teslim ettiler.

Malatya'da Yeni Yapılacak Yapıların Yapılaşma Koşullarının Belli Oldu

Malatya'da Deprem sonrası yeni yapılacak yapıların yapılaşma koşullarının belirlenmesine yönelik plan notu eklenmesi hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu Büyükşehir Meclisinden geçti.

Malatya'nın Alişar Mahallesi Yerel Seçimde Sandığa Gitmeyecek!

Alişar Mahallesi sakinleri doğalgaz boru hattının uzun süredir çekilmediğini bu nedenle seçimlerde sandığa gitmeyeceklerini ifade ettiler.

Başkan Büyükkılıç’tan Şehit Polise Son Görev

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kavgaya müdahale esnasında ağır yaralanan ve bir aydır tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Murat Akpınar’ın cenaze törenine katılarak, son görevini yerine getirdi.

Malatya Kültür Turizm İl Müdürlüğüne Yener Oba Atandı

Malatya İl Kültür Turizm İl Müdürü Çetin Şişman'dan Boşalan İl Müdürlüğüne Ordu Kültür Ve Turizm İl Müdürü Yener Oba Atandı.

Tekin' Vatandaşlarımızın Kütüphanemize Bağışta Bulunmasını Bekliyoruz'

Malatya Kanalboyu'nda, eski Atatürk Kız Lisesinin yerinde yaptırılan Malatya İl Halk Kütüphanesi, bağışçılardan 'Malatya içerikli' yayınlar bekliyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Bitkisel Üretimine Turgut Özal Üniversitesi’nden Destek

Battalgazi Belediyesiyle Turgut Özal Üniversitesi arasında bitkisel üretimin geliştirilmesine dair protokol imzalandı.

Malatya Kızılay Şubesi Öğrencileri Unutmadı

6 Şubat'ta asrın felaketi depremleri yaşayan Malatya'da Kızılay Malatya Şubesi yaraların sarılmasına devam ederken 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında okula başlayan depremzede öğrencileri de unutmadı.

Asuman Sarıtaç'ın Acı Günü

Malatya'nın önemli Kadın siyasetçilerinden Eğitimci, Yazar İş Kadını Asuman Sarıtaç'ın babası emekli öğretmen Ethem Pektaş vefat etti.

66 Kilometrelik Akçadağ Grup Yolu Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Akçadağ’da gerçekleştirdiği yeni yol açma, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Projelerinizin Yanında Olmak Bizi Onurlandırır

Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından MİAD Konteyner Kentte Sünnet ve Çocuk Şenliği düzenledi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı Sünnet ve Çocuk Şenliği programında 26 çocuğun sünnet töreni gerçekleştirildi.

Hurda ve Atık Toplayıcılarına Valilikten Genelge

Malatya ili genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin temini, asayiş ve huzur ortamının korunması, tasarrufa müteallik emniyetin sağlanması ve hırsızlık suçu başta olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla

Kızılay Malatya Şube Yönetiminden Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Türk Kızılay Malatya Şubesi Yönetimi, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Karademir Malatya’da En Önemli Sorun, Belirsizliktir Kimse, Neyin Ne Olacağını Bilmiyor.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, “Malatya’da en önemli sorun, belirsizliktir. Kimse, neyin ne olacağını bilmiyor. Hiç kimse bir şey bilmiyor.

Yaz Spor Okullarından 10 Bin Depremzede Çocuğa Eğitim

Battalgazi Belediyesi tarafından Yaz Spor Okullarından 10 Bin Depremzede Çocuğa Eğitim Verildi

Vali Ersin Yazıcı, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

İlimizdeki görevine başladığı günden itibaren, kent merkezinde esnaf gezilerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, 07 Eylül 2023 Perşembe günü mesai başlangıcı öncesi, 6 Şubat depremleri sonrası, Atatürk (Kışla) Caddesinde ticari faaliyetlerine devam eden esnaflarımızı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Battalgazi Belediyesi 31 Maddelik Tedbiri İçeren Ek Karar Meclisinde Kabul Edildi.

Mecliste Tadilatı Yapılan Ve Yeni Yapılarla İlgili Ek Tedbir Kararı Alındı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Komisyon Raporları Ve Teklifleri Karara Bağladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Eylül Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.

Toplam 2317 haber.