Gündem

Gündem Haberleri

Koç Topluluğu Deprem Bölgesine Yardımlarını Aralıksız Sürdürüyor  

6 Şubat’taki deprem felaketinin ardından, bölgedeki ihtiyaçların karşılanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Koç Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 4 ildeki çocuklara yönelik Koç Çocuk Şenlikleri’ni düzenledi.

Başkan  Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Yürekten Kutluyorum

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 Nisan, demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı önemli ve anlamlı bir tarihtir” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Depremden Etkilenen İlçelerde Bayram Şenlikleri Düzenliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremlerin çocuklar üzerindeki etkisini azaltmak ve bayram sevincinin yaşatılması için İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde “Çocuklara Yönelik Bayram Şenliği” düzenliyor.

Keskin'den Yılın Ahisine Bayram Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 2016 Yılının Ahisi Abuzer Salik'i evinde ziyaret ederek, bayramını tebrik etti.

Ramazan Bayramını Buruk Bir Şekilde Kutluyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı nedeni ile yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “6 Şubat’ta yaşanan ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısıyla Ramazan Bayramı’nı buruk karşılıyoruz.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Bayramı Erken Getirdi!

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala zor şartlar altında çadırlarda yaşam mücadelesi veren depremzede ailelere kolonya ve bayram şekeri hediye etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı'nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri aldı. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi:

Cumhurbaşkanı Adaylarının Medya Karnesi Belli Oldu

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidecek.

Başkan Şarlak Kan Acil Değil, Sürekli Bir İhtiyaçtır

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, kan stoklarında yaşanan düşüş nedeniyle ameliyatların durma aşamasına geldiğine dikkat çekip vatandaşları kan vermeye davet etti.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı’ndan Çadır Kentte Kalan Depremzedelere destek ve katkı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllüleri Çadır Kentte Kalan depremzedelere ve çocuklarına destek ve katkıda bulundular.

KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren'e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki'yi makamında misafir etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Gündem İmar

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda geçekleştirildi.

Çocukların Bayramlıkları Kızılay’dan Depremzede Çocukların Bayramlıkları Kızılay’dan

Ramazan ayında 2 milyar liralık destek paketiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyen Kızılay, bayram öncesinde çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek sevinçlerine ortak olacak.

Başkan Cömertoğlu'ndan Paskalya Bayramı Ziyareti

Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu,İlçede bulunan Ermeni Vatandaşlara Paskalya Bayramı ziyaretinde bulundu.

Depremzede çocukların bayram harçlıkları Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yara alan Malatya’da Doğanşehir ilçesine bağlı olan ve depremde 40 kişinin hayatını kaybettiği Kurucuova Mahallesinde 150 depremzede çocuğa kapalı zarflar içinde Ramazan Bayramı harçlıkları dağıtıldı.

Koç Holding’den Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Barınma Projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim üyelerinin barınma ihtiyaçlarını karşılanması için geliştirilen projenin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Depremfelaketi2 Ayıgeridebıraktı: Tekraryaşanmamasıiçinbilimgözardıedilmemeli

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat’ta meydana gelen, 11 ilde yıkıma, on binlerce can kaybına sebep olan ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin üzerinden 2 ay geçti.

MASKİ'den Önemli Duyuru

Son günlerde Kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik şahıs ve şahısların olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürlüğü Kamuoyuna yapılan yayınların asılsız oluğunu belirterek' MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan açıklama veya duyuru dışındaki paylaşımlarla itibar edilmemesi ' gerektiğini belirtti.

Toplam 2283 haber.