Gündem

Gündem Haberleri

2022’nin Son Ayı Hareketli Geçti: Aralık Ayında En Çok Bu İçerikler Konuşuldu

Medya takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı.

Vali Hulusi Şahin’in Yeni Yıl Mesajı

Ülkemiz ve milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Başkan Koçak’dan Yeni Yıl Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Battalgazi'de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa 'Evet' Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Kızılay 2022 Yılında 43.5 Milyon Kişiye Destek Oldu

Tüm dünyada etkisini artıran doğal afetler, göç ve mülteci krizleri ile bölgesel savaşların ortaya çıkardığı mağduriyetlerin etkisini azaltmayı amaçlayan Kızılay, 2023 yılını “İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Yılı” ilan etti.

Çin, 8 Ocak’ta karantina uygulamasını kaldırıyor

B kategorisinde bulaşıcı bir hastalık olarak sınıflandırılan KOVİD-19, Çin’de 3 yıl boyunca A sınıfı bulaşıcı hastalık için önleme ve kontrol önlemlerine tabiydi.

Başkan Seçer, Tarsus’un Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Töreninde

Başkan Vahap Seçer, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Maski Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bu günlerde su sayaçlarının donma tehlikesine karşı abonelerine uyarılarda bulundu.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü Düzenlenen Törenle Anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularından 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, ölümünün 49’uncu yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.

İsmet İnönü Konulu Konferans Düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucularından, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün ölümünün 49. yılında anma etkinlikleri kapsamında,

Şahin: Gazi Şehir Vatan Sevdası Ve İman Gücüyle İşgale Direnmiştir.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşunun 101’ inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ajans Press Açıkladı: 2022 Yılında Türkiye’de Yılın En Çok Konuşulanları

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı, dünyada ve ülkemizde önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak kayıtlara geçti.

Bölgenin Geleceğini Kodlayacak Gençler Hazır

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), tarafından Kodluyoruz Derneği işbirliğiyle düzenlenen Java ve React Yazılım Atölyeleri mezunlarını verdi.

Çalışanların ev hayatını kolaylaştıracak 7 ipucu

İş hayatı ile ev yaşamını bir arada yürütmek oldukça zorlu bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. İş hayatının yoğun temposu ile ev yaşamındaki görev ve sorumluluklar bireyleri zorluyor, stres seviyesini yükseltiyor ve hayat standartlarını önemli ölçüde etkiliyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 Yılı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı son toplantısı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Habip Ahmet Şahin Başkanlığı’nda 20 Aralık 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Keskin, “Sigorta şirketleri neredeyse milletin malına ortak olacak durumda”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kasko ve sigorta fiyat tarifelerinin son 1 yıl içinde neredeyse yüzde 300 oranında artış gösterdiğini belirterek, “Denetim ve kontrolle yükümlü kurumlar kapatılsa aylarca kimse fark etmez, çünkü ortada yoklar” dedi.

Başkan Gürkan İki Ödül Aldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Yılın Yerel Yöneticisi’ ödülünü aldı.

Vali Hulusi Şahin'den Kadın Voleybol Takımına Destek.

Profesyonel Voleybol Kadınlar 2.lig 16. grupta İlimizi temsil eden, Galip Demirel Ortaokulu Kadın Voleybol Takımı ile Batman Eğitim Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkez Spor Salonunda düzenlenen müsabakada karşı karşıya geldi.

Toplam 2283 haber.