Gündem

Gündem Haberleri

Gençler Kitap Tahlilleri İle Yeni Ufuklar Kazanıyor

Malatya Kent Konseyi İlmi ve Fikri Okumalar Çalışma Grubu kitap mütalaalarına devam ediyor.

Keskin, Atatürk’ün liderliği bugünde milletimiz için ışık olmaya devam etmektedir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Koçak’tan 10 Kasım Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün 84. Yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çınar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Emaneti Ülkemize ve Cumhuriyete Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız  

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Keskin' Hep Birlikte, Beraber Malatya İçin Mücadele Edeceğiz'

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, TESK Yönetim Kurulu'na yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

Gürkan, Altyapıya En Fazla Yatırım Yapan Belediye Hüviyetini Taşıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turkuvaz Medya’nın düzenlediği ’21. Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi’ programına katıldı.

Güder: Basına Karşı Hepimizin Sorumlulukları  Var

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’nin 34. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Basını ayakta tutabilmemiz için hepimize sorumluluklar düşüyor” dedi. .

MGC’den Kızılay’a ziyaret

Kızılay Haftası nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından Kızılay Malatya şubesine ziyaret gerçekleştirildi.

Merkez Minibüs ve Otobüs Duraklarının açılışı gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Dernekler Federasyonundan MGC'ne ziyaret

İstanbul'da faaliyet gösteren Yeşilyurt Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan 34 Yaşına giren Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum Bölgesel Malatya Üst Düzey Çalıştayı Gerçekleştirildi

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) iş birliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Bölgesi Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum Bölgesel Üst Düzey Çalıştayı Malatya’da yapıldı.

Büyükkılıç İle Çiçek, PÖH Timlerini Suriye’ye Dualarla Uğurladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Suriye’deki operasyonlara katılacak olan özel harekât polislerini dualarla Suriye’ye uğurladı.

MGC'de 34 Kuruluş Yıldönümü Coşkusu

Kuruculuğunu Rahmetli Haydar Karaduman'ın yaptığı Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) kuruluşunun 34. Yılını kutluyor.

Ekim Ayında Türkiye Bu Olayları Konuştu

Medya takip kurumu Ajans Press, medyada en çok konuşulan haber başlıklarını çıkardı

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 8 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüştü.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 34 Yaşında

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2 Kasım 2014 tarihi itibariyle 33 yaşını doldurarak 34 Yaşına giriyor.

Toplam 2292 haber.