Gündem

Gündem Haberleri

2022 Yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2022 Yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Düzenlendi

TÜRSAB’I Ortak Akıl Yönetecek!

Turizm dünyasının önde gelen ismi, yazar, iş insanı Ali Bilir, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkanlığına adaylığını açıkladı.

İnternet medyalarından İnternet Gazeteciliği Yasası’na tam destek

TBMM Genel Kurulu’nda oylamaya sunulan Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin ilk 2 maddesi geçti.

Kızılay Pakistan’a Yardımlarına Devam Ediyor

84.2 Tonluk 4 Yardım Tırı Daha Pakistan’a Yola Çıktı

Cem Vakfı Cemevi Temeli 23 Ekim’de Atılacak

Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı Malatya Şubesi tarafından hazırlanan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli 23 Ekim Pazar günü atılacak.

Başkan Çınar, Zafer Sosyal Tesislerimizi Hizmete Sunduk 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Basın Mensuplarını Savunma Sanayi Ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi İle Zafer Sosyal Tesislerinde Ağırladı

Malatya Hukuk Kliniği Açıldı

Türkiye Barolar Birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Bürosu (UNHCR) işbirliğinde 'Türkiye'de Mülteci, Sığınmacı ve Geçici Koruma Altındaki Kişilerin Adalete Erişimlerinin Desteklenmesi Projesi' kapsamında...

Kızılay Cezaevinde Ücretsiz Butik Açtı

Yurt genelinde ihtiyaç sahiplerine istediği giyim malzemesini alma fırsatı tanıyan Kızılay Butikler, şubelerin yanı sıra hastaneler, üniversiteler ve cezaevlerindeki ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca hizmet veriyor.

Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi bir mesaj yayımladı.

Üniversitelerde Huzur ve Güvenin Arttırılması Toplantısı Yapıldı.

Malatya'da bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı Yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı, Valilik toplantı salonunda Valisi Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Çınar, Tehlike Arz Eden Metruk Evlere Geçit Vermiyoruz

Kaymakam Uğurlu İle Belediye Başkanı Çınar, Gazi Mahallesindeki Metruk Ev Yıkımını Takip Etti

Başkan Güder’den Rektör Bentli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Şahin Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

Keskin, yeniden TESK yönetiminde

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine dördüncü kez yeniden seçildi.

İklim Değişikliğinde Sera Gazının Etkileri Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürülen Sera Gazı Envanteri ve İklim Değişikliği Eylem Planı çalışmaları kapsamında ‘İklim değişikliği ve Malatya üzerine etkileri’ konulu bir seminer düzenledi.

Koyun Keçi Birliğinde Soykütüğü Porojesinde Bilgilendirme Toplantısı

Koyun Keçi Birliğinde Soykütüğü Porojesinde Bilgilendirme Toplantısı

Sadıkoğlu, 2 Ekim’e Emin Adımlarla İlerliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Coşkun’dan Malatya Vali Şahin’e Ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’dan Malatya Valisi Hulisi Şahin’i Makamında Ziyaret Etti.

Vali Hulusi Şahin’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Şahin, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Toplam 2292 haber.