Gündem

Gündem Haberleri

Elektrikli Ve Hibrid Otomobillere İlgi Artıyor

2022 yılının ilk 6 ayında 2 bin 413 elektrikli araç satılırken, 9 bin 731 de hibrid araç satıldığı kaydedildi.

Havacılık Sektörü130 Bin’e Yakın Haberde Yer Aldı

Avrupa’daki Operasyonel Aksaklıklar Medyada Geniş Yansıma Buldu

Erzurum Narman Şehitler Barajı’nda Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

Ağustos Ayı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında 10 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şehit Piyade P. Uzm. Çvş. Halil Koç Dualarla Uğurlandı

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 03.08.2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 08.08.2022 tarihinde Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için cenaze töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Alp Er Tunga Bulvarında Yol Çalışmalarını Tamamladı

Altınkayısı Bulvarı ile Bostanbaşı’nı birbirine bağlayan Alp Er Tunga Bulvarı’nda yol çalışmaları tamamlandı.

Malatya’da Bir Başarı Varsa Bunun Sebebi Birlik ve Beraberliğimizdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tuncel, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik ve Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun’u kabul ederek bir süre görüştü.

Başkan Demez, Artık Yeter Diyoruz!

Malatya Baro Başkanı Onur Demez Kınama Mesajı Yayımladı

Başkan Evren' Malatya'mıza Hayırlı Olsun'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Geçtiğimiz ay hizmete açılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Sezai Demirel'i makamında ziyaret etti.

Gürkan: Bizim Gayemiz Bu Memleketin İstikbalidir

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Büyükşehir Nikâh Sarayında iftar programı düzenlendi.

19 Milyondan Fazla Ziyaretçi Ağırladık

2022 yılının Ocak ve Haziran ayları arasında ülkemizi ziyaret eden 19 milyon 530 bin 618 ziyaretçi varken, bunun 5 milyon 564 bin 818’i sadece haziran ayında gerçekleşti.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet İş Kurucu ve Onursal Başkanı 22-23. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ile beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Başkan Gürkan: Hizmet Ettikçe Mutlu Oluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bir insan mutlu olmak istiyorsa, bir başka insanın bir problemini çözsünler. Ben sorun ve sıkıntıları çözdüğüm zaman çok mutlu oluyorum” dedi.

Malatya TSO “Malatya Peyniri”ne Coğrafi İşaret Tescili aldı

Malatya’nın yöresel peyniri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle “Malatya Peyniri” adıyla Coğrafi İşaret Tescili aldı.

Noğay: Malatya Büyükşehir Belediyesi 2023 Expo Kapsamında 700 M2 Bahçe Oluşturacak

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan EXPO ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gürkan’dan Havelsan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara ziyaretleri kapsamında havacılık ve savunma sektöründe ülkemizin önemli teknoloji firmalarından biri olarak kabul edilen HAVELSAN’ı ziyaret etti.

Battalgazi Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı Olağan toplantısı tamamlandı.

Toplam 2264 haber.