Gündem

Gündem Haberleri

FIRAT EDAŞ Uyarıyor: 'Elektrik Hattına Müdahale Etmeyin'

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), dağıtım bölgesinde yer alan tüketicilerine kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Gürkan, Murat Topgül Kur’an Kursu Açılış Törenine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesi İlyas Mahallesinde yapılan Kur’an Kursunun açılış törenine katıldı.

Bakkallar Odası, Bakkal esnafı şekerini aracı şirketten değil, fabrikadan almak istiyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasının esnaflara torba şeker vermesi için başvuruda bulunduklarını ve süreci takip ettiklerini bildirdi.

Rehberi Kur’an Olan “Ocak” Sabah Namazında Buluşuyor

Turgay Şengönül’ün başkanlığında birçok önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sabah namazında da gençleri buluşturarak, geleceğimizin teminatı olan gençleri maneviyata yönlendiriyor…

Kızılay Amasra Maden Ocağındaki Yardım Çalışmalarını Sürdürüyor

Bartın’ın Amasra ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen maden kazasının ardından Kızılay’ın başlattığı yardım çalışmaları sürüyor.

Genel Başkan Maskar' Başarı Tesadüf Değildir'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar' Ramazan Özcan Başkanımızı ve Yönetimini Kutluyoruz'

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısının 5.Birleşimi Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 5.birleşiminde bir araya gelerek, 2023 Mali yılı Ücret tarifelerini görüştü.

MGC’den Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Esnaf Ve Sanatkârlar Konfederasyonu yönetim Kuruluna yeniden seçilen Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Malatya Yoncalı Sulaması İsale Tüneli İnşaatında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

Dünyanın En Çok Zengin Barındıran Şehirleri

Dünyada en fazla milyonere ev sahipliği yapan şehirler belli oldu. 2022 yılı verilerine göre, dünyada en çok zengin barındıran şehir New York olarak kayıtlara geçti.

Rektör Bentli’den Başkan Çömertoğlu’na Ziyaret

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli Arapgir belediye başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Gercekleştirildi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Osmaniye Depremi sonrası Malatya Uyarısı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında bir değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir" dedi.

Başkan Gürkan, Çiftçimizi Kalkındıracak Hizmetlerimize Önem Veriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ziraat Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısını, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesine 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Belgesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi iklim değişikliği ile mücadelede enerjinin verimli kullanılması amacıyla enerjinin doğru yönetilmesi ile alakalı olarak yapmış olduğu çalışmalar Türk Standartları Enstitüsü tarafından ‘TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi ile ödüllendirildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısının 4.Birleşimi Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelerek, 3 gündem maddesini görüştü.

Büyükşehir Belediye Meclisi Çarşamba Günü Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 Ekim ayı ilk toplantısını 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Toplam 2269 haber.