Gündem

Gündem Haberleri

ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Birlik, Beraberlik, Kardeşlik Gibi Değerleri İçerisinde Barındırır

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Kutlanmakta olan Ahilik Haftası nedeniyle şu açıklamayı yaptı:

Şehidimiz Fatih Kalkan İçin Mevlit Okutuldu

11 Eylül 2022 tarihinde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Bölücü Terör Örgütü ile yaşanan çatışma neticesinde şehit olan ve Osmaniye ilinde defnedilen Malatya nüfusuna kayıtlı Şehit P. Uzm. Çvş. Fatih Kalkan için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı II. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı II. birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığında 16 Eylül Cuma günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dikkat! Eviniz değerli konut vergisi kapsamına girmiş olabilir

Emlak fiyatları yükselmeye devam ediyor. İyi bir konutun fiyatı artık milyonlarla ifade ediliyor.

Vali Hulusi Şahin, Gaziler Onuruna Verilen Kahvaltı Programına Katıldı

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce Gazilerimizin katılımıyla Polisevinde kahvaltı programı düzenlendi.

Ekiplerimiz Kırsalda Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, hizmetleri ilçelere ulaştıran personellerle bir araya geldi.

AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, İlimizde İncelemelerde Bulundu

Çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Yunus Sezer, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Kızılay Şehidi Unutulmadı Ömrünü Adadığı Yetimler Arif Kıdıman’ı Andı

İhtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken 2020 yılında Suriye’de hain bir saldırıda şehit olan Kızılay çalışanı Mehmet Arif Kıdıman, görev arkadaşları ve sorumluluk alanındaki yetimler tarafından şehadetinin yıl dönümünde anıldı.

Gaziantep Büyükşehir, Rayiha Baharat Müzesi’nin Açılışını Yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 4’üncüsü düzenlenen GastroAntep Festivali’nde inşası tamamlanan Rayiha Baharat Müzesi için açılış töreni düzenlendi.

Başkan Gürkan, Oğuz Kağan Ve Kenan Işık Caddelerindeki Çalışmalarımızı Tamamladık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların tamamlandığı Yakınca Mahallesi Oğuz Kağan ve Kenan Işık Caddesinde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Malatya’yı Her Konuda Yoğun Bir Hizmet Anlayışıyla Tanıştırmaya Gayret Ediyoruz

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ile Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, 35’inci Ahilik Kültür Haftası kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında 14 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Çınar, Barguzu Kanalboyu Park İle Sosyal Yaşam Alanlarımıza Bir Yenisini Daha Ekleyeceğiz

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Barguzu Kanalboyu Park’ Projesiyle İlçeye Yeni Bir Cazibe Merkezi Daha Kazandıracak

Ahi Heyeti Vali Hulusi Şahin’i Ziyaret Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ahilik Haftası Tarihi Kervansarayda Kutlandı

Malatya'da 2022 yılı Ahilik Haftası kutlama töreni Eskimalatya'da tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Çarşamba Günü Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 Eylül ayı toplantısını 14 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Ülkücü Şehitleri Unutmadı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 askeri darbesi ile şehit edilen Ülkücü Şehitler anısına, Ülkücü Şehit ailelerinin yanı sıra MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP İlçe başkanları, MHP MYK üyeleri, MHP Belediye meclis üyeleri, Kamu-Sen ve Türkav il yönetimlerinin katılımıyla mevlid-i şerif okuttu.

DR. Kınık Dünyanın Pakistan’a İlgisi Yetersiz

Selin vurduğu Pakistan’da yürütülen yardım çalışmasını yerinde inceleyen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Pakistan’daki felaketin çok büyük olduğunu ve dünyanın bu büyük felakete karşı duyarlılığının yetersiz olduğunu söyledi.

Gürkan, Ahilik Kültürü Selçuklu’dan Günümüze Bu Toprakların Mayasını Oluşturmuştur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ahilik Teşkilatının ticareti doğruluk, dürüstlük ve dayanışma gibi ahlaki meziyetlere dayandırarak yüzyıllar boyunca nice erdemli nesiller yetişmesine vesile olduğunu söyledi.

Toplam 2285 haber.