Gündem

Gündem Haberleri

Keskin, 'Milli ve Yerli Üretimin Sistemi Ahiliktir'

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,

Vali Hulusi Şahin Garnizon Komutanlığına İade-i Ziyarette Bulundu.

2. Ordu Kurmay Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığını ziyaret eden Vali Şahin Komutanlık girişinde 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ tarafından karşılandı.

MTSO Başkan A. Baştürk'ten Ortak Akıl Vurgusu

Malatya kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan MTSO Başkan Adayı Akif Baştürk, ortak ve istişareyi önemsediklerini söyledi.

8 Ayda 313 Bin 618 Trafik Kazası

Geçen ay ülkemizde 44 bin 179 trafik kazası yaşanırken, 2022 yılının ilk 8 ayında toplam 313 bin 618 kaza meydana geldiği görüldü.

Vali Şahin Yazıhan İlçesinde İncelemede Bulundu

Vali Şahin ilçede yapımı devam eden yatırımları incelemek amacıyla Yazıhan İlçesini ziyaret etti.

4 yılda 5 kardeş Oda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), 4 yılda 5 ilin Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzaladı. Özellikle ihracat yapılan limanlara ve sınır kapılarına yakın şehirlerin TSO’ları ile kardeş oda olduklarını belirten MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Birçok üyemiz kardeş odalarımızın üyeleri ile önemli ticari iş birlikleri yaptı” dedi.

MGC’den MOTAŞ’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çatyol Caddesi Alt ve Üst Yapı Çalışmalarıyla Baştan Sona Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Başkan Gürkan: Yerel İdarenin Kolluk Teşkilatı Zabıta Teşkilatıdır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, zabıta personelleri ile birlikte Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıl dönümü dolayısıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek sundular.

İrlandalı çiftçiler, iklim hedeflerine ulaşmak için sığırları öldürmeye zorlanabilir

İrlanda, vadettiği iklim hedeflerine ulaşabilmek için sığırlarını itlaf etmeyi düşünüyor.

Vali Hulisi Şahin, Pancar Alım Kampanyası  Açılış Törenine Katıldı

Malatya Şeker Fabrikası 2022/2023 Yılı Pancar Alım Kampanyası Açılış Töreni Gerçekleştirildi Vali Hulusi Şahin Malatya Şeker Fabrikası pancar alımı ve şeker üretimi kampanyasının açılış törenine katıldı.

Maski’de Tecrübe Paylaşım Programı Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından “Tecrübe Paylaşım Programı” düzenlendi.

Gazeteci Haydar Karaduman Mezarı Başında Anıldı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti kurucusu ve başkanı Haydar karaduman vefatının 4. Ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Gürkan, Şeker Fabrikamızın Korunması Malatya Açısından Çok Önemlidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Şeker Fabrikası 67. dönem pancar alım sezonu törenine katıldı.

MEV Ankara Şubesi Üyeleri Toplantıda Bir Araya Geldi

Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şubesi Milletvekilleri, iş adamları, iş kadınları ve Sivil Toplum kuruluşları ile bir araya gelerek yemekli toplantı düzenledi.

Kuyumcular Çarşısı Nezih Bir Mekânda Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında yenileme çalışmaları tamamlanan Hamidiye Mahallesi’ndeki Kuyumcular Çarşısı Soykan Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Vali Hulusi Şahin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Brifing Aldı

Vali Şahin, ilimizde bulunan Kamu Kurum ve kuruluşlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, kurumların personel, araç, hizmet binası, lojistik, insan kaynakları durumlarını yerinde incelemek ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak amacıyla kurumlardan brifing aldı.

Başkan Gürkan, Her Mahallemize Adil Ve Adaletli Bir Şekilde Hizmet Etmekle Görevliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Pütürge İlçesine bağlı Gertan, Pazarcık ve Tepehan Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 2283 haber.