Gündem

Gündem Haberleri

Erzurum Sakalıkesik Ovası Sulamasında Çalışmalar Devam Ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

İkinci El Araç Ticaretinde Ekspertiz Hizmetinin Taraflar Açısından Önemi

Güven ve şeffaflık tüm sektörlerde olduğu gibi ikinci el araç sektöründe de en önemli faktörlerin başında geliyor.

Vali Şahin Ve Başkan Gürkan Stantları Gezdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinde düzenlenen etkinliklere ve stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Başkan Apohan’dan Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Avrupa Öğrenci Birliğine (ESU) Türkiye Temsilcisi Olarak Süleyman Solmazgül Seçildi

Süleyman Solmazgül, Avrupa Öğrenci Birliğine (ESU) Türkiye Temsilcisi Olarak Seçildi.

Başkan Koçak'tan Türk Ocağı'na Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Sağlık İl Müdürü Dr. Berk'e Esnaf Kuruluşları Başkanlarından Ziyaret

Malatya Sağlık İl Müdürlüğüne il Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk Malatya'nın Esnaf Odaları Başkanlarını misafir etti.

Dünyanın En Güçlü Pasaportları Belli Oldu

Vize almadan seyahat edilebilecek ülke sayısına göre, dünyanın en değerli pasaportları belli oldu. Japonya 193 ülkeye vizesiz seyahat ile yine ilk sıraya yerleşirken, Türkiye ise 110 ülkeye vizesiz seyahat imkânı ile 54’üncü sırada yer aldı.

Başkan Gürkan Gaziosmanpaşa ve Sincik Belediye Başkanlarını Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Tarihsel Süreçte Kayısı Paneli Düzenlendi

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında farklı birçok etkinlik düzenleniyor.

Türk Dünyası Coğrafyası Mazisine Layık İstikbale Kavuşacaktır

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivaline katılmak üzere ilimize gelen TÜRKSOY Uluslararası Türk Kültürü Teşkilat Genel Sekreteri Sultan Raev ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanlığında yeni atama

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanlığında Bayrak değişimi yaşandı.

Vali Şahin Arapgir’de İncelemelerde Bulundu

Arapgir ilçemiz Samime Aydınlar Konferans salonunda İl ve İlçe Kurum Müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile Vali Hulusi Şahin Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin sorunları müzakere edilerek talepler, sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

MOTAŞ'ın Otobüslerinde Klimalar Takdir Topluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ A. Ş. ye ait şehir içi ulaşımda kullanılan otobüsler yazın sıcak günlerinde klimalarla vatandaşlara meltem esintisiyle serinlik veriyor.

Başkan Gürkan, Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları kapsamında Genç STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Malatya 15 Temmuz'da Tek Yürek Oldu

2016 yılında FETÖ Terör örgütü tarafından Türkiye'de yapılmak istenen Hain Darbe kalkışmasının yıldönümünde Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da Tek yürek olarak yine meydanlardaydı.

Başkan Koçak'dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder'den 15 Temmuz Mesajı

'Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destansı direniş ruhunu unutturacağız'

MHP İl Başkanı Samanlı' Türk Milleti'nin Tokadı Mezalimi Tarumar Etti'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Mesajında ' Sayın Devlet Bahçeli, O Gece Cesaretin Timsali Olmuştur' dedi.

Toplam 2283 haber.